Esittelyssä: Denon HEOS 1 langaton kaiutin

Denon on laajentanut usean huoneen musiikkijärjestelmäänsä pienikokoisella ja helposti liikuteltavalla HEOS 1 -verkkokaiuttimella. Erillisellä HEOS 1 Go Pack -lisätarvikepaketilla kaiutin sopii myös liikuteltavaan ulkokäyttöön.
heos-1-gopack
Denon HEOS on musiikkijärjestelmä, jonka voi laajentaa useaan huoneeseen liittämällä sen olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Verkkotoimintojensa ansiosta musiikin jakaminen onnistuu huoneesta ja kaiuttimesta toiseen. Järjestelmän äänentoistoa hallitaan älypuhelimilla tai tablettilaitteilla.

HEOS-musiikkijärjestelmää esittelevä video:

HEOS 1 -verkkokaiutin soveltuu hyvin esimerkiksi pienemmän huoneen tai terassin yksittäiseksi kaiuttimeksi. Vastaavasti kahdella HEOS 1 -kaiuttimella voidaan luoda isompaankin huoneeseen aito stereoääni. Miellyttävästi muotoillun kaiuttimen kautta voi kuunnella esimerkiksi Spotifyn ja Deezerin suoratoistoa tai älylaitteille, tietokoneille ja NAS-verkkolevyille tallennettua musiikkia. Kappaleiden valinnat, äänenvoimakkuuden säätö ja muut toiminnot tapahtuvat älylaitteiden HEOS-sovelluksella.

Ulkokäyttöiseksi HEOS 1 taipuu erillisen lisäosan myötä. Kaiuttimen verkkovirrasta riippumatonta käyttöä varten on luotu HEOS 1 Go Pack. Tämä lisätarvikepaketti sisältää kuuden tunnin akun, Bluetooth-sovittimen sekä kaiuttimen liittimiä suojaavan vesitiiviin roiskesuojan. Näin kaiutinta on turvallista käyttää myös paikoissa, joissa roiskuva vesi voisi muuten olla sille haitaksi.

heos-1-gopack-splashguard
HEOS 1 roiskesuoja

Jos et ole teknisesti erityisen valveutunut, HEOS 1 -verkkokaiuttimen asentamiseen käyttökuntoon kannattaa varata hieman aikaa ja kärsivällisyyttä. Asennus onnistuu, kun nuodatat ohjeita ja muistat ensin ladata sovelluksen älylaitteeseesi. Jotkut käytössä olevat musiikkipalvelut vaativat maksullisen lisätoiminnon toimiakseen kaiuttimessa. Omien laitteidesi musiikki on luonnollisesti ilmaista ja heti käytettävissä, samoin kuin internet-radiot, joista löytyy musiikkia erittäin monipuolisesti.

HEOS 1 on saatavilla mustana ja valkoisena, 249 euron suositushintaan. Go Packin suositushinta on 99 euroa.
heos-1-black-white
heos-1-black-connectivity