Nyt on tarjolla unelmien työpaikka vaihtelua kaipaavalle kissaihmiselle!
God’s Little People Cat Rescue etsii kissoja rakastavaa henkilöä asumaan ilmaiseksi kreikkalaiselle Syroksen saarelle hoitamaan 55 kissaa. Facebookissa julkaistussa työpaikkailmoituksessa mainitaan, että kaikki kulut hoidetaan, eli käytännössä tehtävään valittu henkilö saa täysihoidon paratiisisaarella. Päivittäinen työaika on 4 tuntia.

Hoidettavat kissat ovat pelastettuja kulku- ja villikissoja. Tanskalainen Joan Bowell on hoitanut kissojen turvapaikkaa 8 vuotta, mutta nyt hän muuttaa toisaalle miehensä kanssa ja etsii itselleen seuraajaa.
Ilmoitus kuulostaa niin hyvältä, että siihen on kirjoitettu heti alkuun, että kyseessä ei ole vitsi, vaan oikea työtarjous. Ilmoituksessa huomautetaan kuitenkin, että palkka määräytyy kreikkalaisen palkkataulukon mukaan osa-aikaisesta työstä, ja siinä huomioidaan ilmainen asuminen kuluineen.
Aivan kuka tahansa hakija ei työhön kelpaa, sillä Bowellin kokemuksen mukaan tehtävässä menestyy parhaiten sellainen henkilö, joka on vähintään 45-vuotias, vastuullinen, luotettava, rehellinen, käytännönläheinen ja erittäin sydämellinen, sillä kissat tarvitsevat ruoan lisäksi myös kahmalokaupalla rakkautta ja huomiota. Luontainen kissankuiskaajan taito on tehtävässä tietenkin myös eduksi.

1. marraskuuta alkavaan työhön täytyy sitoutua pitkäaikaisesti, vähintään 6 kuukaudeksi, ja siihen vaaditaan 2-4 viikon palkaton koeaika.
Alla ilmoitus kissaihmisen unelmien työpaikasta kreikkalaisella paratiisisaarella. Jaa tämä artikkeli myös kissoja rakastaville ystävillesi Facebookissa!

Kuvat: Facebook / God’s Little People Cat Rescue