Isoja muutoksia pääsiäisen bussiaikatauluihin

Pääsiäisenä 13.–17. huhtikuuta bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia. Pyhien aikana osa vuoroista jää kokonaan ajamatta, joten pääsiäisen matkoja suunniteltaessa kannattaa tarkistaa aikataulut Matkahuollon verkkosivuilta etukäteen.

Varmista paikkasi hankkimalla bussi- ja paikkaliput etukäteen
Pääsiäinen on yksi vuoden kiireisimmistä matkustusajankohdista. Pääsiäisenä matkustavien kannattaakin hankkia bussiliput jo etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Lisäksi mieluisan istumapaikan pääsiäisliikenteessä voi varmistaa ostamalla paikkalipun ennakkoon.
Tarkista poikkeusaikataulutiedot Matkahuollosta
Kaikki pääsiäisen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka matkustuspäivämäärä, jotta mahdollinen poikkeusliikenne tulee huomioitua.
Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.
Matkahuollon palveluihin voi tutustua myös Facebookissa ja Twitterissä sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa.
Kuva: Wikimedia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.