Juontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi, 29, avautuu ärhäkästi kesälomiin liittyvästä kiusallisesta ilmiöstä.

Janni kertoo Instagram-tililään olevansa kipeästi loman tarpeessa, sillä työpäivät tuppaavat venymään sovittua pidemmiksi. Hän aikoo viettää ansaittua kesälomaa heinäkuussa ja ihmettelee, miten vaikeaa asian ymmärtäminen on joillekin.

– Inhottavaa huomata, miten tänä päivänä loman pitäminen on niin aliarvostettua. Sitä pidetään aikana, jolloin voi tehdä kaikkea muuta työtä sen normi-duunin ohella, Janni päivittelee.

Kevään aikana Janni on ollut kiireinen monien projektien parissa niin työkentällä kuin kotonakin ja hänellä on ollut vain harvoin mahdollista viettää kunnollista kesälomaa.

– Nyt tunnen tarvitsevani sitä isosti. Haluan olla muutaman viikon täysin tavoittamattomissa, enkä jaksaisi perustella, miksi en pääse palavereihin tai muihin juttuihin, jos olen kertonut pitäväni lomaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Janni korostaa, ettei kenenkään pitäisi joutua perustelemaan lomaansa, sillä ihminen tarvitsee palautumista ja nollaamista.

– Ei me olla mitään kyltymättömiä koneita, jotka jaksavat painaa vuodesta toiseen parin päivän vapailla.

– Tiedän, että minun työnjälki alkaa kärsiä, jos en ehdi palautua ja sitä en halua. En halua tehdä hommia puolivillaisella, vaan sitten kun tehdään niin tehdään hyvin ja täysillä.

Lue myös:

Janni Hussi julkaisi näyttävän bikinikuvan – paljasti totuuden kuvan takaa: ”Maailmanluokan pehi”

Janni Hussi poseeraa katu-uskottavana moottoripyöränsä edessä – ”Rotsi auki, se o kesä ny”