Jaossa tuhat yllätysämpäriä!

Suomalaiset rakastavat yllätysämpäreitä ja nyt niitä on taas jaossa, kun Tokmanni avaa uuden myymälän Eurassa torstaina 6.9.2018 klo 9.00. Heti ovien auettua jaossa on 1 000 yllätysämpäriä.
Uusi myymälä sijaitsee juuri laajennetussa liikerakennuksessa osoitteessa Satakunnankatu 4 ja korvaa muutaman sadan metrin päässä pitkään palvelleen, keskiviikkona 5.9.2018 suljettavan Tokmanni-myymälän.
Edeltäjäänsä merkittävästi tilavamman myymälän avajaisissa on Tokmannille tuttuun tapaan sekä avajaistarjouksia että avajaisaamun nopeimmille asiakkaille 1 000 kpl tuotelahjoja sisältävää yllätysämpäriä.
Uudessa myymälässään Tokmanni tarjoaa aiempaa laajemman valikoiman esimerkiksi kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin, kodin sisustukseen ja siivoukseen sekä pihaan ja puutarhaan liittyviä tuotteita. Myynnissä on lisäksi paljon vaatteita ja asusteita, kuivaelintarvikkeita sekä kodin käyttötavaroita ja vapaa-ajan tuotteita, kuten työkaluja, liikuntavälineitä sekä kodintekniikan ja viihteen tuotteita.
Myymälässä on erillinen puutarhamyymälä sekä pienelektroniikkaromun kierrätys- ja Tokmannin verkkokaupan noutopiste. Myyntipinta-alaa Euran Tokmannilla on noin 2 050 neliömetriä, mikä on noin 1 100 neliömetriä aiempaa enemmän.
– Olemme erittäin tyytyväisiä Euran Tokmannin muutosta uusiin, aiempaa paremmin tarpeitamme vastaaviin ja ruokakaupan naapurissa sijaitseviin liiketiloihin. Jatkossa meillä on Eurassa ilahduttavan moderni, avara ja viihtyisä myymälä, jossa on miellyttävä sekä asioida että työskennellä, Tokmannin myyntijohtaja Mathias Kivikoski kertoo.
Avajaisviikon perjantaista sunnuntaihin Euran Tokmannilla on paljon avajaistarjouksia.
Jaa tämä uutinen kavereillesi Facebookissa, niin voitte mennä yhdessä hakemaan itsellenne yllätysämpärit!
(Kuva Joensuun Tokmannin avajaisista)
Kuva: Tokmanni