Uuden ihmeteipin väitetään korjaavan kaiken paremmin ja tehokkaammin, kuin perinteisen ”jeesusteipin”.
Sokeva tuo touko-kesäkuussa myyntiin uuden Raptor Wrap -teipin, jonka väitetään korjaavan rikkoutuneet tavarat pysyvästi. Sokeva hehkuttaa, että teipillä voi korjata lähes mitä tahansa, kuten puuta, muovia ja metallia. Uuden ihmeteipin avulla voi korjata esimerkiksi korjata katkenneen ongenvavan, vasaran, lapion, tai vaikkapa tikapuut.
Raptor Wrap toimii samalla idealla kuin kovettuva kipsi. Hartsia sisältävä lasikuitukangasrulla kastetaan veteen, kaistale kääritään korjattavan kohdan ympäri ja teippausta puristellaan. Kankaassa oleva liima aktivoituu vedessä, ja korjattava kohta kovettuu teräksenkovaksi ja pysyväksi noin vartissa.

Mikä sitten on ilmastointiteipin ja uuden ihmeteipin ero, muu kuin kiinnityksen pysyvyys?
– Ilmastointiteippi on nimensä mukaisesti teippi. Se pitää paikallaan ja sillä kiinnitetään. Tällä teipillä taas korjataan, vastasi Sokevan toimitusjohtaja Markku Kärppä Iltalehdelle.
Raptor Wrap korjatun kohdan voi hioa sileäksi ja sen päälle voi maalata. Sokevan tiedotteen mukaan korjausteippiä voidaan käyttää jopa vuotavien putkien ja autonosien korjaamiseen, sillä sen kestävyys on huikeat -45 Cº – +150 Cº.
– Tavoitteena on, että ammattilaiset voisivat ottaa tämän käyttöönsä. Talkoot ja työmaat eivät suotta pysähdy välineiden hajoamiseen, kun korjauksen voi tehdä saman tien tällä teipillä, Kärppä sanoo.
Raptor Wrap koostuu lasikuitukankaasta, joka sisältää voimakasta, vedellä aktivoituvaa hartsia. Teippi kovettuu minuuteissa ja lopputuloksen luvataan olevan kestävä ja pitkäikäinen. Alla olevassa mainosvideossa teipin väitetään pystyvän melkoisiin ihmeisiin.