Suomen 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi KAARI ROIHU -plasmasytyttimestä on julkaistu Suomi 100 -erikoisversio.
KAARI ROIHU SUOMI 1917 – 2017 Limited Edition on mattavalkoiseksi maalattu taskuun sopiva plasmasytytin. Sen metallikuoria koristavat Suomen valtion rajat laserkaiverrettuina. Toisella puolella on itsenäistymisvuonna 1917 olleet rajat ja toisella puolella nykyiset vuoden 2017 rajat. Nimensä mukaisesti kyseessä on rajoitettu painos eikä sytytin ole saatavana pitkään.

– Vaikka valtiomme rajat ovat pienentyneet satavuotisen historiamme aikana, olemme kuitenkin säilyttäneet itsenäisyytemme ja identiteettimme yhtenä planeettamme arvostetuimmista kansakunnista, kommentoi KAARI-plasmasytyttimien markkinoinnista vastaava Jani Tuominen.
– Vaikka perinteistä onkin hyvä pitää kiinni, tekniikka kehittyy ja KAARI sähköistää sytytinmarkkinat kertaheitolla, Tuominen jatkaa.

KAARI-plasmasytyttimet

Vaikka maailma pyörii sähköllä, käsikäyttöisille sytyttimille on paljon tarvetta. Kynttilät, takat, grillit, kiukaat, nuotiot ja kaasulaitteet ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, joiden käyttöön tarvitaan jatkuvasti sytytintä. Perinteiset sytyttimet tuottavat yhä liekin, joka sammuu helposti tuulessa ja sateessa. Lisäksi sytyttimet perustuvat epäkäytännölliseen kaasuun tai polttonesteeseen, jolloin niitä on vaivalloista täyttää itse. Iso osa markkinoilla olevista sytyttimistä onkin kertakäyttöisiä ja siksi raskaasti ympäristöä kuormittavia.
KAARI-plasmasytyttimet ovat jännittävän ulkoasunsa lisäksi erittäin käytännöllisiä. Ne ovat liekittömiä, tehokkaita, turvallisia, edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille sytyttimille. Liekki on kokonaan korvattu patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse edes myrskytuuli, sade tai pakkanen. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla.

KAARI-plasmasytyttimet on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaupunki-, koti- ja retkikäyttöön soveltuvat mallit perustuvat kaikki samaan turvalliseen plasmatekniikkaan. Niissä on turvamekanismit vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi ja ne ovat myös CE-hyväksyttyjä. KAARI-tuoteperhe tarjoaa nykyaikaisen ja kiehtovan ratkaisun ikuiseen pulmaan miten saada tuli aikaan helposti ja turvallisesti.
KAARI-tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kolme eri sytytinmallia, jotka poikkeavat toisistaan ominaisuuksiensa, ulkoasunsa ja erityispiirteidensä ansiosta.
KAARI ROIHU on todella tyylikäs koti- ja kaupunkikäyttöön tarkoitettu metallikuorinen taskusytytin, joka kiinnittää huomiota kaikissa tilanteissa. Se tuottaa tehokkaan ristiin menevän kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä.

KAARI SOIHTU on jokaiseen kotiin, mökkiin, veneeseen ja asuntovaunuun soveltuva pitkävartinen yleissytytin. Se sytyttää kynttilät, takkapuut tai grillihiilet turvallisesti.

KAARI LOIMU on eränkävijän, veneilijän ja mökkeilijän valinta, kun sytytintä tarvitaan vaativiin käyttöolosuhteisiin. Se on tehty iskunkestävästä polykarbonaatista ja on ensimmäinen IP57-luokiteltu plasmasytytin maailmassa. Se on siis pölyn-, lian- ja vedenkestävä.

KAARI ROIHU SUOMI 1917 – 2017 Limited Edition on saatavana rajoitetun ajan 29,95 euron suositushintaan. Aiemmin myyntiin tulleet KAARI ROIHU-, KAARI SOIHTU- ja KAARI LOIMU -plasmasytyttimet ovat saatavana 24,95, 24,95 ja 29,95 euron suositushinnoin.