Monelle suvesta haaveilevalle ensimmäinen kevään ja kesän merkki on parhaillaan käynnissä olevat venemessut. Ne toimivat monelle seilaajalle ja mökkeilijälle alkulaukauksena tulevan kesän valmisteluihin. Yhä useammin näihin valmisteluihin kuuluu myös kulutuselektroniikan hankinta ja virittäminen huippukuntoonsa.
Monenlaiset viihdelaitteet, älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat löytäneet kotinsa veneistä, kesämökeiltä ja kesästä nauttivien kantamuksista. On tärkeää muistaa pitää huolta näistä arvokkaista kapineista! Vapaa-ajan rentouden mukana kulkee myös huolimattomuus, jolloin käy helposti vahinkoja. Niiltä on kuitenkin helppo suojautua, kun mukana on oikeanlaiset tarvikkeet.
PanzerGlass shock-resistant
Älypuhelimille ja tablettilaitteille löytyy nykyään monenmoista suojaa. Näitä ovat muiden muassa kolhuilta, naarmuuntumiselta ja särkymiseltä suojaavat näytönsuojat. Esimerkiksi PanzerGlass-näytönsuojilla suojatut älylaitteet kestävät paitsi pudottamista, myös muita kolhuja ja iskuja. Mikä parasta, suoja ei hankaloita laitteen käyttöä tai rumenna sitä lainkaan.
puro universal wallet collection bicolor range
Älylaitteita voidaan suojata myös suojakuorilla, jolloin myös älypuhelimen sivut ja takapaneeli ovat suojassa vahingoilta. Kun näihin liitetään vielä kätevät korttitaskut, ei erillistä lompakkoa tarvita välttämättä lainkaan. Italialaiset Puro-suojakuoret tarjoavat sekä tyyliä että suojaa samassa kokonaisuudessa. Tarjolla on myös vesitiiviitä vaihtoehtoja vene- ja mökkikäyttöön.
Myös tablettilaitteita uhkaa usein putoaminen ja särkyminen. Vogel’s-kiinnitysratkaisujen ansiosta tablettilaite voidaan valjastaa käytettäväksi lähes missä tahansa. Ne sopivat yhtäältä vaikkapa kodin tai mökin seinälle kuin vaikkapa osaksi veneen sisustusta. Näin tablettilaite toimii helposti vaikkapa navigointi- tai karttatyökaluna ilman pelkoa laitteen putoamisesta.
Reissun päällä on mukava kuunnella myös musiikkia ja sen on oltava helppoa. UE MEGABOOM on oiva kannettava matkakaiutin, joka tarjoaa langatonta liikuteltavuutta myös märillä keleillä. UE MEGABOOM kestää kolhuja, pudotuksia ja vettä – se jopa kelluu! UE MEGABOOM on säätilasta riippumatta erinomainen matkakumppani niin rannalle, mökille, veneeseen kuin puistopiknikeille.
MEGABOOM SUMMER