Oheislaitevalmistaja Logitech on tuonut myyntiin langattomat ja tyylikkäät stereokaiuttimet, jotka ovat kuin luotu työpöydän piristykseksi.
Logitech MX Sound -pöytäkaiuttimien 24 watin enimmäisteho, ensiluokkaiset kaiutinelementit ja taaksepäin suunnatut refleksiputket takaavat korkealuokkaisen äänentoiston ja selkeän erottelukyvyn. Tämän ansiosta ääni on tarkka ja rikas niin basson, keskiäänten kuin diskantinkin osalta. Logitech MX Sound toistaakin ääntä poikkeuksellisen tuhdisti omassa kokoluokassaan.

– MX Soundin upea muotoilu sulautuu hienosti mihin tahansa pöytäkäyttöön, kommentoi Logitech Audio -tuoteperheen johtaja Philippe Depallens.
– Kaiuttimet on suunniteltu palvelemaan laadukkaalla äänentoistolla kaikenlaisissa tarpeissa riippumatta siitä toistetaanko ääntä tietokoneelta, älypuhelimesta vai tablettilaitteesta.

Ulkoasultaan Logitech MX Sound on hillityn tyylikäs, jossa hopeanharmaa värimaailma yhdistyy upeasti korkealuokkaiseen kangaspintaan. Lisäksi toisessa kaiuttimessa on liikkeen mukaan syttyvä taustavalaistus. Hipaisupainikkeiden ansiosta äänenvoimakkuuden säätäminen ja Bluetooth-laitteiden parittaminen on tehty helpoksi. Energiatehokkaat kaiuttimet sammuttavat itsensä automaattisesti valmiustilaan, jos niitä ei käytetä 20 minuuttiin.

Logitech MX Sound -pöytäkaiuttimissa on sekä perinteiset kaapeliliitännät että älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa yleisesti käytetty langaton Bluetooth-yhteys. Kaiuttimien suositushinta on 109 euroa.