Huippusuosittu muusikko Lauri Tähkä, 46, houkutteli muutamia viikkoja sitten Instagram-tilillään artisteja mukaan hyväntekeväisyystempaukseen, jonka tarkoituksena on auttaa koronaviruksen takia pulaan joutuneita suomalaisia.

– Nyt kun korona estää meitä suomalaisia kokoontumasta ja huoli lähimmäisistämme on suuri, haluan kutsua muut artistit mukaan auttamaan musiikin voimalla suomalaisia, Tähkä kirjoitti julkaisunsa yhteydessä.

– Meillä on Kiiskisen Timon kanssa biisi valmiina. Kuka lähtee mukaan? Laittakaahan viestiä tulemaan kuka mukana, hän houkutteli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt kappale on julkaistu ja mukaan lähti 90 kotimaista artistia, esimerkiksi Jenni Vartiainen, Vesala, Alma, JVG, Anssi Kela, Chisu, Samu Haber, Maija Vilkkumaa, Anna Puu, Elastinen, Mikael Gabriel, Abreu, Sanni, Katri Helena ja Tuure Kilpeläinen.

Lisäksi kappaleen ja videon tuotantoon osallistui yli 60 musiikkialan ammattilaista.

Kuuntele yöllä julkaistu kappale alta:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Uuden edessä -kappale ja musiikkivideo julkaistiin 10. huhtikuuta klo 00.00. Video esitetään myös Ylen Kaikki kotona livessä perjantaina 10. huhtikuuta. Ohjelma on nähtävissä TV2:lla ja Yle Areenassa klo 19.00–21.00