Pelinäppäimistöjä löytyy monenlaisia erilaisin ominaisuuksin. On huonoja ja hyviä tekeleitä, ja sitten todella hyviä laatunäppiksiä. Logitech G513 -pelinäppäimistö edustaa viimeksi mainittua sarjaa.

Logitech G513 vie Logitechin palkitut pelinäppikset uudelle tasolle tuomalla mukaan RGB-valaistuksen LIGHTSYNC-tuella. Tässä näppiksessä on anodisoitu lentokonetason alumiinipinnoite, joka tekee siitä tyylikkään ja kestävän. Lisäksi näppäimistö on viimeistelty ylimääräisellä usb-läpiviennillä ja irrallisella rannetuella, joka tarjoaa parempaa ergonomiaa pelihetkiin.

Tekniikan osalta tässä näppiksessä on valinnanvaraa, sillä mekaaninen Logitech G513 -näppäimistö on saatavana kahdella eri kytkinvaihtoehdolla, jotka ovat Romer-G Tactile ja Romer G Linear. Tactile-kytkimet sopivat paremmin pelaajille, jotka haluavat tuntuvan painallusvasteen näppäimistään, kun taas Linear-kytkin tarjoaa pehmeämmän painallustuntuman. Molemmat kytkinmallit ovat hiljaisia ja nopeita pelikäyttöön valmistettuja huippukytkimiä. Ne tarjoavat kilpaileviin kytkimiin nähden jopa 25 prosenttia nopeamman painalluksen. Lisäksi 1,5 millimetrin painallusmatka ja 45 gramman painallusvaste tekevät näppäimestä kevyen ja nopean. Näppäimistö sopii erinomaisesti esimerkiksi vaativaan elektroniseen urheiluun (e-sports) tai muuhun pitkäjaksoiseen pelaamiseen.

Logitech G513 -pelinäppäimistö on saatavana mustalla Carbon-värityksellä molemmilla kytkinvaihtoehdoilla sekä hopeanvärisenä Silver-mallina Tactile-kytkimillä.

Lähde ja kuvat: Logitech