Monilla ihmisillä on kokemusta kimppakämpissä asumisesta. Muiden kanssa asuminen ei välttämättä aina suju muitta mutkitta. Varsinkin kun nuoret muuttavat ensimmäistä kertaa pois kotoa ja nauttivat itsenäisen elämisen tuomasta vapaudesta, ylilyöntejä voi sattua hyvinkin usein.
Lukijamme kertovat nyt hassuja tarinoita kanssa-asujistaan. Nimettömänä pysyttelevä miespuolinen lukija kertoo oudosta kotiintulosta:
– Kerran tulin kotiin raskaan työpäivän jälkeen ja kannoin kauppakassit keittiöön. Mietin hetken, mitä ihmettä olohuoneessa tapahtuu ja kun saavuin sinne, käytti miespuolinen kämppäkaverini dildoa tyydyttääkseen itseään takakautta. Kävelin pikaisesti omaan huoneeseeni ja nolostuin kovasti. Taisi kämppiksenikin nolostua, kun emme asiasta koskaan puhuneet.
Toinen tarina liittyy tyttöjen kämppiselämään. Näin lukijamme Marianne muistelee erästä noloa episodia:
– Asuimme kolmen tytön kanssa isossa neliössä Helsingin keskustassa. Meillä oli siis jokaisella omat huoneet ja yhteisenä tilana meillä oli suuri olohuone. Viikonloput kuluivat aika kosteissa merkeissä ja kerran, kun yksi kämppis toi miehen yöksi meille, emme pystyneet nukkumaan, sillä mies karjui seksin aikana kuin eläin. Juoksimme toisen kämppikseni kanssa nauramaan viereiseen huoneeseen ja kun aamulla puhuimme asiasta, hävetti miehen tuonutta kaveriamme melkoisesti. Sitä miestä emme nähneet enää koskaan!
Kolmas kertomus keskittyy viinan kanssa läträämiseen. Linda kertoo opiskelija-ajoistaan:
– Dogasimme kämppikseni kanssa todella usein. Molemmat olimme opiskelijoita ja nuoria naisia, jotka olivat muuttanut juuri maalta kaupunkiin. No, eräs tiistai-ilta päätimme juoda hieman viiniä pullon jos toisenkin. Ilta päättyi siihen kun löysin kämppikseni pelkissä alusvaatteissa nukkumassa käytävällä. Yritin herättää tyttöparkaa, mutta ei se siitä mihinkään liikkunut. Niinpä raahattuani häntä kohti omaa asuntoa, käveli naapurimme vanha herrasmies juuri portaita pitkin alas. Hän pysähtyi hetkeksi, tuijotti meitä todella hämmentyneenä ja kysyi, onko kaikki ok? Siinä oli selittelemistä: Yksi puolialaston nainen raahaa toista sammunutta naista, joka on myös pelkissä alusvaatteissa! Sen miehen näkeminen tuon episodin jälkeen oli aina hieman noloa.
Neljäs tarina on sitten hieman ikävämpi asia, mutta siinä on onnellinen loppu. Jaana kertoo kokemuksestaan baarireissun jälkeen:
– Asuimme kaverini kanssa kahdestaan Vantaalla pienessä kerrostalokolmiossa. Kämppikselläni oli kaksi kissaa ja ne elivät aina sisällä. Ainoastaan minä poltin tupakkaa, joten aina kun kävin yksin röökillä, kämppis muistutti, että ovi täytyy pitää kiinni, jotta kissat eivät karkaa. Niin siinä sitten kävi, että kerran kun tulin baarista kotiin yöllä ja kävin vielä tupakalla, karkasi toinen kissoista. Asuimme toisessa kerroksessa, joten matkaa maahan ei ollut paljoa ja kissa oli päättänyt hypätä alas. Siinä sitten raivostuneen ystäväni kanssa etsin laskuhumalassa kissaa pitkin ja poikin pihapiiriä, kunnes se löytyi lopulta parkkihallista yhden auton alta. Sen jälkeen kävin tupakalla aina pihalla enkä parvekkeella.