linnea-aaltonen-ohmygossip3
Suosittu bloggaaja ja journalisti Helena-Reet Ennet haastatteli hiljattain yksinoikeudella Linnea Aaltosta, joka on vuoden 2011 Miss Suomi ja edustaa Helena-Reetin luomaa Ohmygossip Couture -vaatemallistoa.
– Linnea Aaltonen on yksi Suomen kauneimmista tytöistä, enkä puhu vain hänen ulkonäöstään. Hän on erittäin kaunis sekä ulkoa että sisältä. Minä oikeasti rakastan ja suorastaan palvon häntä. Olen tehnyt paljon haastatteluja ja yhteistyötä hänen kanssaan, onhan hän yksi Ohmygossip Couture -muotimallistoni edustajista. Eilen Linnea oli Japanissa kuuntelemassa kuuluisan isoisänsä toista sinfoniaa, nimeltään Hiroshima ja sain kunnian haastatella häntä ennen matkaa.
linnea-aaltonen-ohmygossip1
– Kukaan meistä ei nuorene ja kun kasvamme tiettyyn ikään (lue: tarpeeksi aikuiseksi), alamme arvostaa asioita aivan eri tavalla. Arvostamme enemmän menneisyytämme ja sukulaisiamme, ja haluamme tietää heistä enemmän. Emme halua että muistomme heistä koskaan haalistuvat.
linnea-aaltonen-ohmygossip2-
– ”Menen sinne perheeni kanssa. Haluamme kaikki mennä sinne kunnioittamaan isoisän saavutuksia ja olla osa tätä uskomatonta tapahtumaa”, Linnea kertoi minulle ennen matkaansa Hiroshimaan. Hän puhui niin kauniisti ja tunteellisesti että purskahdin kyyneliin, oikeasti! Rakasta aitoja tunteita – niist kumpuaa elämän energia, voima ja toivo! Olen aina erittäin onnellinen ja kiitollinen saadessani etuoikeuden kuulla näin kauniita tarinoita – että isovanhempamme elävät vieläkin elämänsä saavutusten kautta. Kaunista!
Linnean säveltäjä-isoisän Erkki Aaltosen toinen sinfonia Hiroshima esitettiin eilen 16.11. Hiroshiman kaupungissa Hiroshiman sinfoniaorkesterin soittamana. Sinfonia esitetään myös Nishinomiyan kaupungissa 5. joulukuuta ja Miharan kaupungissa 6. joulukuuta Osakan filharmonisen sinfoniaorkesterin soittamana.
Helena-Reet Ennet on suosittu bloggaaja ja journalisti, joka on tehnyt lukuisia haastatteluja ja kirjoittanut yli 25 000 artikkelia Ohmygossip-sivustoilleen.
(Kuvat: Ohmygossip Couture/ Olli Pekonen)
 
Lue myös:
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä