Luksushotellin toivotaan valmistuvan vuoden 2020 joulukuuhun mennessä.

Korona rajoittaa edelleen matkustamista, mutta se ei estä uusien luksuskohteiden valmistumista. Yksi sellainen on parhaillaan Etelä-Afrikkaan valmistuva luksushotelli Kruger Shalati, uutisoi CNN. Krugerin luonnonpuistoon valmistuva hotelli on itseasiassa vanha juna, joka on sijoitettu pysyvästi Sabie-joen ylittävälle rautatiesillalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Junasta löytyy yhteensä 24 huonetta. Suurista lasiseinäisistä huoneista avautuvat huikeat maisemat ja ne on sisustettu yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden kanssa. Hotellista löytyy myös erillinen ruokailutila ja uima-allas sekä terassi. Hotellihuoneesta voi vaivatta seurata alueella vapaasti vaeltavia villieläimiä, kuten leijonia, norsuja ja virtahepoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hinnat alkavat noin 460 eurosta per yö ja sisältävät kaikki ateriat, talon juomat sekä kaksi kiertoajelua luonnonpuistossa. Hotellin rakennustyöt jouduttiin keskeyttämään koronapandemian takia, mutta avajaisia vietetään toivottavasti jo tämän vuoden joulukuussa.

Lapsiperheille lisähuoneita

Pikkulapsiperheet joutuvat odottamaan vielä pari vuotta vieraillakseen kohteessa, sillä hotellissa voi majoittua ainoastaan yli 12-vuotiaat. Vuoteen 2022 mennessä hotellin yhteyteen on tarkoitus lisätä maalla sijaitsevat seitsemän huonetta lapsiperheitä varten.

Krugerin luonnonpuiston historia ulottuu yli 100-vuoden taakse, jolloin ensimmäiset vierailut alueelle sallittiin. 1920-luvun alkupuolella junat pysähtyivät yöksi samaiselle sillalle Sabie-joen ylle. Uusi hotelli kunnioittaa näin myös alueen historiaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Krugerin luonnonpuisto on perustettu virallisesti vuonna 1898 ja se on suurin kansallispuisto Etelä-Afrikassa. Luonnonpuiston pinta-ala on noin 2 miljoonaa hehtaaria.