Radiojuontaja Suvi Hartlinin suunnittelema Thaimaan lomamatka oli vaarassa hämmentävän virheen takia. Suvi kertoi asiasta Instagram-tilinsä Stories-osiossa julkaistulla videolla, jossa hän kävi tapahtunutta läpi yhdessä juontajakollegansa Esko Eerikäisen kanssa.

– Voiko Thaimaan-matka kaatua niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin omaan nimeen? Eerikäinen ihmettelee videolla.

– Mitä ilmeisimmin se voi. Täytyy sanoa, että mä olen ihan kohta just luovuttamassa, Hartlin huokaa.

Hän kertoo, että tulosti matkaa varten tarvittavat englanninkieliset rokotustodistukset, joita vaaditaan Thailand Pass -luvan lisäksi kaikilta Thaimaahan matkustavilta. Tulosteissa Suvin nimi oli kuitenkin kummallisesti muuttunut.

– Tulostin äsken omakannasta, niin kuin ohje kuuluu, englanniksi joka ikisestä mun rokotuksesta… täällähän on siis ihminen kenen paperit nää on, sehän on Hartlin Summer Päivikki! Ei Suvi vaan Summer!? Hartlin suorastaan huutaa.

– Mä oon tehny tän helvetin hakemuksen kahteen kertaan, viimeksi tänä aamuna sen Thailand passin ja nyt mä huomaan, että mulla on siellä taas väärät paperit, jossa lukee Summer eikä Suvi!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suvi julkaisi myöhemmin onnellisen videon ja tarkensi, että hakemus on lopulta hyväksytty.

– No nyt on hei juhlimisen aihetta, koska juuri saamani tiedon mukaan Thailand Pass -hakemus meni läpi! En tiedä miten ja miksi, mutta en mä lähde kyselemään, Suvi iloitsee.

– Mut me päästään reissuun ja tuli oikeesti pieni liikutus, kun sähköposti tuli tuolta Thaimaan viranomaisilta.

Thaimaan Suomen suurlähetystön mukaan Thaimaan maahantuloa on rajoitettu tällä hetkellä 31.3.2022 saakka maassa voimassa olevan poikkeustilan nojalla. Maahan saapuminen on mahdollista vain Thailand Pass -erityisluvalla. Karanteeniton Test&Go-järjestely on otettu uudelleen käyttöön täysin rokotetuille maahantulijoille 1. helmikuuta 2022 lähtien. Matkailijat voivat saapua Thaimaahan myös Sandbox-järjestelyn tai normaalin karanteenin kautta.

Lue myös:

Esko Eerikäinen paljasti, mitä ajattelee juontoparistaan Suvi Hartlinista – ”Olen tosi onnellinen…”

Suvi Hartlin julkaisi kuuman alusasukuvan – sai heti tökerön kommentin: ”Ööö mitä?”