Laulaja Anna Puu, 39, on nauttinut nyt kahden viikon ajan uuden perheenjäsenen seurasta. Anna sai yhdessä tuottajapuoliso Jukka Immosen kanssa poikavauvan toukokuun puolivälissä.

Perhe muutti reilu kuukausi sitten uuteen kotiin ja Anna onkin totutellut yhteiseloon pienen poikansa kanssa muuttolaatikoiden keskellä.

– Normaalisti mun pää leviäisi loputtomasta keskeneräisyydestä, mutta jotenkin tässä viikkojen vieriessä kirkuvan vihreät muuttolaatikot ja muoviverhot ovat muodostuneet meidän uuden kodin sisustuksen kulmakiviksi, Anna vitsaili Instagram-tilillään muutama päivä sitten.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Asunnon keskeneräisyydestä huolimatta Anna suorastaan säteilee äitiyden onnea uusimmassa Instagram-kuvassaan, jossa laulaja hymyilee sylissään perheen pieni tulokas.

– The Ultimate Intergalactic Love Odyssey, Anna kirjoittaa kuvan yhteydessä viitaten lähes samannimisiin konsertteihinsa.

Onnea hehkuva kuva on kerännyt ihasteluja niin Annan julkkisystäviltä, kuin faneiltakin. Laulajakollegat Janna Hurmerinta ja Krista Siegfrids ovat lähettäneet omat ihastelunsa sydämien kera.

– Tuo hetki ei unohdu koskaan!

– Tuoreet äidit ovat maailman kauneimpia!

– Voi jestas kun suloinen pakkaus!

– Luonnonkaunis sinä ja mikä rakkaus!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Anna Puun ja Jukka Immosen vauva syntyi – julkaisi herkän kuvan tulokkaasta

Julkkikset kiiruhtivat kommentoimaan Anna Puun Vain elämää -huhuja – Maija Vilkkumaa ehdottaa livesynnytystä: ”Harkitse vielä!”