Laulaja ja lauluntekijä Sanni kertoo työstäneensä tiiviisti musiikkia viimeisen viikon ajan aamusta iltaan. Hän avautuu Instagram-tilillään myös alkuvuoden vaikeasta tilanteesta, jolloin inspiraatio tuntui olevan täysin hukassa.

En ole ollut pitkään aikaan näin elossa ja kiinni itsessäni kuin nyt. Alkuvuodesta löysin itseni tosi epäinspiroituneesta paikasta istumassa studiolla, miettien miksi en saa mun luovasta intuitiosta enää oikein kiinni, Sanni kirjoittaa.

– Tuntui, että tämä lamaannuttavan pitkä 2020-tunneli oli saanut lopultakin niskalenkin mun merkityksen tunteesta koko tekemistä kohtaan. Pakkasin musakamat laukkuun ja lähdin reissuun vähän resettaa.

Sanni kertoo tajunneensa myös, ettei ole kahteen vuoteen sallinut itsensä antautua luovalle hulluudelle.

– Sille, kun herää aamukuudelta ideoihinsa ja lopettaa vasta illalla myöhään, kun silmiin kirvelee näytön valo. Nyt olen tehnyt sitä kuluneet päivät ja haluan vaikka nyt sitten postauksen muodossa luvata mun luovuudelle, etten enää laita vakkaa sen päälle, vaikka tulis mikä homma eteen.

Luovuus on selvästikin kukkinut, sillä Sanni paljastaa viimeistelevänsä parhaillaan uutta levyään.

– Jännästi on nimittäin aika kirkas olo. Huomenna taas studiolle jatkamaan levyn viimeistelyä, niin hyvä fiilis kaikesta nyt.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fanit ovat luonnollisesti innoissaan siitä, että Sannilta on pian tulossa uutta musiikkia.

– En malta odottaa et päästään kuulemaan!

– Joskus vaatii lähteä kauas jotta näkee lähelle Hyvä Sanni!

– Mahtavaa, et sait taas kiinni siitä, mitä haluat tehdä.

Lue myös:

Shirly Karvinen julkaisi yläosattoman lomakuvan lemmenlomalta Sanni-rakkaansa kanssa!

Shirly Karvinen esitti Sannille tiukan vaatimuksen ennen suhteeseen ryhtymistä!