Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Arttu Wiskari on viettänyt kuluneet viikot keikkamatkalla Lapissa. Seuraavaksi hänen oli tarkoitus siirtyä alemmas Oulun seudulle, mutta suunnitelmiin tuli dramaattinen muutos.

Wiskari joutui harmikseen keskeyttämään kiertueensa äkisti. Mies kertoi eilen sunnuntaina omalla Twitter-tilillään joutuneensa sairaalaan.

– Nyt kävi näin. Oli tarkoitus vetää Lapin-rundin päälle vielä Suomussalmi-Oulu keikat, mutta valitettavasti keikkabussi vaihtui ambulanssiin, Wiskari kirjoittaa Twitterissä.

Postauksensa oheen Wiskari on lisännyt kuvan, jossa hän makaa sairaalapedillä kanyyli kämmenselässään.

Arttu Wiskari

@ArttuWiskari
Nyt kävi näin. Oli tarkoitus vetää lapinrundin päälle vielä Suomussalmi-Oulu keikat, mutta valitettavasti keikkabussi vaihtui ambulanssiin. Täällä kaikki hyvin ja voimat palautuvat pikkuhiljaa 💪❤️ Onneksi on PT-pelit ja #viaplay @makinenantti painaa saarnaa ✌️

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Täällä kaikki hyvin ja voimat palautuvat pikkuhiljaa, hän jatkaa.

Ajankulukseen Wiskari katsoo sairaalassa tv-ohjelmia.

Maanantaiaamuna Wiskari selvensi Instagramissa syyn sairaalaan joutumiselleen. Samassa yhteydessä hän myös kiitti seuraajiaan saamistaan tsemppiviesteistä.

Moni oli epäillyt Wiskarilla olevan korona. Myös Wiskari itse oli aluksi luullut sairastavansa koronaa, kunnes lääkärit totesivat toisin.

– Minulla on todettu täällä influenssa A, ja se on aika ärtsy, Wiskari paljastaa Stories-videolla.

Lue myös:

Arttu Wiskari joutui jälleen ikävän pilan kohteeksi: ”Ja taas kerran näitä säälittäviä”

Arttu Wiskari pelkäsi syöpädiagnoosia ennen Vain elämää -leiriä – ”Mikään ei ole niin kuumottavaa”