Black Sabbathin lämppäri varmistui

black-sabbath-trailer-
Legendaarinen metallilegenda Black Sabbath esiintyy jäähyväiskiertueellaan ensi heinäkuussa Helsingissä ja nyt on tiedossa, kuka toimii yhtyeen viimeisen Suomen konsertin lämmittelijänä.

Suurta suosiota Suomessakin nauttiva ruotsalaisbändi Opeth on varmistunut heinäkuisen Monsters Of Rock -tapahtuman toiseksi esiintyjäksi. Progressiivista metallia soittava Opeth on vastikään jäänyt pienelle keikkatauolle kierrettyään maailmaa 25-vuotista uraansa juhlistaneella kiertueella. Kesäksi yhtye kuitenkin kokoaa jälleen rivinsä täyteen soittovalmiuteen ja saapuu keikkailemaan myös Suomen kamaralle.
Viisi vuosikymmentä sitten Black Sabbath järisytti rockmaailmaa raskaalla soundillaan, joka loi perustan nykypäivän heavy metalille. Nyt vuosikymmenten työn jälkeen on aika pistää legenda pakettiin ”The End” -jäähyväiskiertueen myötä. Black Sabbathin Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler ovat kertoneet yhtyeen viimeisen kiertueen olevan bändin uran tuotannollisesti näyttävin ja ylittävän kaikki edelliset kiertueet. Heavy metal -pioneeri jättää jäähyväiset faneilleen soittamalla uransa isoimmat hitit, joten Kaisaniemen puiston ulkoilmakonsertista on tulossa historialliset raskaan rockin pirskeet.
Helsingin Kaisaniemen puistossa torstaina 7. heinäkuuta järjestettävän Monsters Of Rockin tapahtuman lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Lippupalvelussa.
Tunnelmaan voi virittäytyä alla olevan Black Sabbathin “The End” -kiertueen videotrailerin myötä.

Tapahtuma
Monsters of Rock: Black Sabbath – The End Tour
Opeth (SWE)
To 7.7.2016 Kaisaniemen puisto, Helsinki
Portit klo 16.30
Liput
Seisomapaikat:
Palvelumaksuineen alkaen 88,50 euroa Lippupalvelusta
Lippupaketit
Iron Man -paketti palvelumaksuineen alkaen 222,40 euroa Lippupalvelusta
Paranoid VIP-paketti palvelumaksuineen alkaen 312,25 euroa Lippupalvelusta
Lisätiedot lippupaketeista www.eventsclub.fi, puhelintiedustelut puh. 09 8567 3456.
www.blacksabbath.com
www.livenation.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...