Santa Cruz -yhtyeestä tunnettu rokkari Archie Cruz aiheutti hiljattain kohua, kun hän kertoi Otetaan yhdet! -podcastissa suoran mielipiteensä Blind Channelin solistista Joel Hokasta.

Podcastissa Cruz toi hyvin selkeästi esille, ettei hän erityisemmin pidä Blind Channelista tai bändin laulajasta.

– Minua vituttaa, että se äijä (Joel Hokka) on fanittanut minua isosti, ja sitten hän kopioi kaikki minun maneerini, Cruz laukoi.

Nyt Hokka on ottanut kantaa Cruzin sanomisiin omalla Instagram-tilillään. Hän ei kommentoi asiaa suoraan, mutta kertoo avoimesti, millaiset artistit ovat inspiroineet häntä hänen urallaan, ja millaiset eivät.

Instagramin Stories-osuuteen julkaisemiensa kuvien perusteella on Hokka fanittanut ainakin The Nine Inch Nails -bändin Trent Reznoria, Linkin Parkin Chester Benningtonia, Bring Me the Horizonin Oli Sykesia, sekä HIM:n Ville Valoa.

Postauksensa jatkoksi on Hokka lisännyt kuvan Mötley Cruen Vince Neilista, jonka ulkoisesta olemuksesta välittyy vahvasti epäterveellinen elämäntyyli. Mies on runsaasti ylipainoinen, eikä erityisen komea.

– Tätä en kutsu inspiraatioksi, Hokka kirjoittaa ilmeisesti naljaillakseen Archie Cruzille.

Lisäksi Hokka julkaisi oman Instagram-tilinsä feed-osioon kuvan itsestään, jonka yhteydessä hän puhuu lisää fanituksen kohteistaan.

– Tehdään tämä selväksi: en ole koskaan ollut jalkapallon tai Mötley Cruen fani. Molemmat mielipiteet ovat edelleen vahvoja. Sen sijaan olen suuri Nine Inch Nails -fani, kuten varmasti jo tiedätte. Trent Reznor on jumala, Hokka muotoilee englanniksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Archie Cruz laukoi suoran mielipiteensä Blind Channelin solistista: ”Mua vi*uttaa…”

Kohurokkari Archie Cruz avautuu rehellisesti julkisuuskuvastaan: ”Ymmärrän, jos jotkut ajattelevat, että olen idiootti!”