Como: Suosittu suomalaisyhtye laittoi kesän klassikkobiisin uusiksi

Kansainvälisesti arvostettu a cappella -yhtye Club for Five julkaisee uuden versionsa suomalaisille rakkaasta Suvivirrestä.

Yhtye oli suunnitellut julkaisevansa tänä vuonna akustisen levyn sekä tekevänsä ison 20-vuotisjuhlakiertueen. Koronapandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi, mutta levy on yhä luvassa. Palkittu yhtye ehti levyttää uuden versionsa Suvivirrestä helmikuussa, osana tulevan albuminsa äänityksiä.

– Suvivirsi on ollut perinteisesti lukuvuoden päättävä kiitos, jonka jälkeen on päässyt kesälaitumille. Koemme, että on tärkeää muistaa kaikkia koululaisia ja opettajia ja ylipäätään lapsia ja aikuisia siitä suuresta työstä ja venymisestä, jonka tämä kevät on tuonut tullessaan. Meillä on tästä myös omakohtaista kokemusta koululaisten vanhempina, Club For Five toteaa.

Uusi versio Suvivirrestä julkaistaan 15.5.2020 kaikissa musiikin suoratoisto- ja latauspalveluissa.

Club for Five on Helsingissä vuonna 2000 perustettu suomalainen a cappella -lauluyhtye. Yhtyeen erikoisuutena on instrumentaalinen lähestyminen laulamiseen, ikään kuin ihmisäänellä ”soittaminen”. Erityisesti erilaisten lyömäsoitinten jäljittely ihmisäänellä ja niin sanottu beatboxing on tyypillistä Club for Fivea.

Yhtye on keikkaillut Suomen lisäksi myös ulkomailla, muun muassa Kiinassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Se on julkaissut seitsemän studioalbumia joista viisi on myynyt kultaa.

Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Lähde: Como


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!