Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen edusti 80-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi järjestetyssä pressitilaisuudessa maanantaina. Hän kommentoi samalla Metropolille suhdettaan ex-kumppaniinsa Erika Vikmaniin.

Erika julkaisi hiljattain sosiaalisessa mediassa Dannyn kanssa yhteiskuvan, jonka yhteyteen kirjoitti julkisen rakkaudentunnustuksen. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti saatesanat ”rakkaani”

TAUSTAA: Erika Vikman julkaisi yllättävän yhteiskuvan, joka sisälsi selkeän viestin: ”Rakas D”

– Suhdekiemuroista uutisointi on tiettyjen medioiden tapa herättää mielenkiintoa. Ne eivät ole aina niissä esiintyvien henkilöiden etujen mukaista. Ne ovat ohikulkevia huhuja, Danny kommentoi Metropolille.

– Olemme olleet Erikan kanssa tuttuja jo seitsemän vuotta ja läheisiä ystäviä. Se ei ollut suhteen julkistaminen. Erika on terävä nainen, joten hän ei kirjoita mitään sellaista, mikä oli tuhoisaa hänelle tai minulle, Danny jatkaa.

Danny toteaa, että kyse on ainoastaan ystävyydestä.

Mittava juhlakiertue

Syyskuussa 80 vuotta täyttävän Dannyn juhlakiertue pitää sisällään 30 konserttia. Kyseessä on Dannyn viimeinen koko Suomen kattava kiertue, ja hän haluaa sen myötä kiittää kaikkia ihailijoitaan vuosien varrella saamastaan tuesta.

– Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyy pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta – siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan.

Dannyn kiertue käynnistyy 24. syyskuuta, eli samana päivänä, kun hän juhlii 80-vuotispäiväänsä.

Lue myös:

Danny kommentoi vihdoin huhuja kolmiodraamasta – puhuu avoimesti suhteistaan Helmi Loukasmäkeen ja Erika Vikmaniin: ”Yhteisestä sopimuksesta elämme”