Elastisen ja Lauri Tähkän kappale Lempo nousi Suomen virallisen singlelistan sijalle 1. Kappale syntyi Elastinen feat. -ohjelmassa. Ensimmäisen kerran ”Lempo” ja muut ohjelman hitit kuullaan livenä Elastinen feat. -jättikonsertissa Hartwall Arenalla 21. toukokuuta.
– Keikasta tulee uskomaton, tunnelma tulee varmasti olemaan katossa. Ohjelman vieraiden lisäksi on monta yllätystä luvassa ja sellaisia vetoja joita ei nähdä toiste. Tehdään yhdessä musahistoriaa, Elastinen hehkuttaa.
MTV:llä perjantaisin nähtävään ohjelmaan Elastinen on kutsunut vieraakseen kymmenen artistia. Kunkin jakson ensimmäisenä kuvauspäivänä artistivieras vie Elastisen itselleen merkityksellisen tekemisen pariin.
Lauri Tähkän ja Elastisen ”Lempo” sai alkusysäyksensä saaristossa saunan lauteilla. Robin puolestaan vei Elastisen nyrkkeilysalille. Toisena kuvauspäivänä pystytetään studio Elastisen valitsemaan yllättävään paikkaan ja ryhdytään tekemään musiikkia tosissaan.
Katsojille Elastinen feat. on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan artistien välistä yhteistyötä, näkemään miten helppoa – tai vaikeaa uuden biisin synnyttäminen on ja mitä valmiin kappaleen tuottaminen vaatii. Kymmenen kohtaamisen tuloksena syntyy kymmenen uuden kappaleen albumi, joka julkaistaan toukokuussa.
Elastisen vieraana ohjelmassa on tähän mennessä nähty Lauri Tähkä, Hector ja Robin. Perjantaista aprillipäivän jaksoa tähdittää Johanna Kurkela. Muissa jaksoissa nähdään Anssi Kela, Samu Haber, Paula Vesala, Juha Tapio, Anna Puu ja Sami Hedberg. Sarjan musiikkituottajana toimii Jukka Immonen.
Elastinen feat. -konsertissa Hartwall Arenalla lauantaina 21.5. nähdään Elastisen vieraana ohjelman tähtiä ja miehen ystäviä uran varrelta. Keikalla kuullaan uusien hittien lisäksi tuttuja suosikkeja ja huikeita yllätysvetoja. Liput Elastinen feat. -konserttiin ovat myynnissä Lippupisteessä.

Kuva: Jaakko Manninen/Rähinä Records