Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Evelina on julkaissut tänään uuden singlen, jonka nimi on ”Hitaasti”.

Evelinan uuden vuosikymmenen avaava sinkku on pehmeän keinuva r&b-kappale, joka pohdiskelee parisuhteen syvyyttä. Kappaleesta on aistittavissa uusia vivahduksia Evelinan ilmaisussa. Artisti myöntää uuden asenteen ja tekemisen tunnelman.

– On ollut erilaista ja vapaampaa tehdä biisejä rauhassa loppuvuodesta kiertueen loputtua. Aikaisemmat albumit oon tehnyt samaan aikaan keikkojen kanssa, joten tää oli mulle vapauttavaa ja luomisprosessi oli rento ja pehmeämpi. Loppuvuonna oli aikaa omistettuna pelkästään musan tekemiseen ja se kuuluu tässä biisissä, Evelina kertoo.

Tässä ote biisin sanoista:

Oltaispa tavattu aiemmin.
Et saisin olla sun kauemmin.
Hyvä tulee hitaasti.

Sinkun on tuottanut Tido, jonka kanssa Evelina on löytänyt hyvän uuden yhteistyökuvion.

Kuuntele alta tai täältä Evelinan uusi sinkku ”Hitaasti”.

Evelina julkaisi ennakkoon jo tuplaplatinaa striimanneen toisen albuminsa SOS helmikuussa 2019 ja keikkaili tiiviisti levyn julkaisun jälkeen syksyyn saakka.

Loppuvuosi on ollut aikaa suodattaa uutta materiaalia, jonka ensimmäinen sinkku julkaistaan nyt ikonisen Def Jam -levymerkin alla. Evelina on Suomessa lanseerattavan labelin ensimmäinen artisti.

– Evelinan ”Hitaasti”-sinkkujulkaisu asettaa riman Def Jamin tuleville julkasuille ja kiteyttää samalla myös meidän tekemisen keskeisen arvon – meillä ei oo kiire minnekään, vaan tehdään niitä juttuja, joista tää vuosikymmen myöhemmin muistetaan, kertoo Suomessa Def Jam -labelia luotsaava Mikko ”Pyhimys” Kuoppala.

Evelinan kevään keikat:

16.2. Turku Viking Line Grace
17.2. Turku Viking Line Grace
19.2. Helsinki Viking Line Mariella
23.2. Helsinki Silja Symphony
27.2. Turku Baltic Princess
4.4. Helsinki Tallink Silja Europa
10.4. Helsinki Viking Line Gabriella
12.4. Turku Viking Line Grace
18.4. Turku Baltic Princess

Lähde ja kuva: Universal Music