Yhdeksänkymmentäluvun suosituimpiin brittibändeihin lukeutuva Manic Street Preachers on varmistunut toukokuisen Green Day -keikan lämmittelijäksi Helsinkiin. Yhtyeet esiintyvät Suvilahdessa 27.5.2020

Suomalaisia rockmusiikin ystäviä hellitään tulevana keväänä kun legendaarinen punkrockyhtye Green Day heittää keikan Helsingin Suvilahdessa 27.5.2020 osana Singaporesta maaliskuussa starttaavaa maailmankiertuettaan. Yli 70 miljoonaa albumia uransa aikana myynyt ja peräti yli 10 miljardia striimiä kerännyt bändi on tunnettu useista jalometallisinkuistaan ja radiohiteistään kuten ”Boulevard Of Broken Dreams”, ”American Idiot”, ”Wake Me Up When September Ends” ja ”When I Come Around”. Ennen kiertueelle lähtöään viidellä Grammyllä palkittu Green Day julkaisee odotetun Father of All -albuminsa 7.2.2020.

Nyt on varmistunut, että pidot vain paranevat kun jo legendaksi muodostuneen punkrockyhtyeen lämmittelijänä nähdään yhdeksänkymmentäluvun suosituimpiin brittibändeihin lukeutuva Manic Street Preachers. Muun muassa ”If You Tolerate This Your Children Will Be Next”, ”Motorcycle Emptiness”, ”A Design for Life” ja ”You Stole the Sun from My Heart” -hiteistään tunnettu Manic Street Preachers lämmittelee Green Daytä Helsingin lisäksi myös muissa pohjoismaissa. Neljällä Brit Awardsilla ja lukuisilla brittiläisten NME ja Q -lehtien palkinnoilla palkittu Manic Street Preachers valmistelee parhaillaan uransa neljättätoista albumia. Manic Street Preachers julkaisi viimeisimmän Resistance Is Futile -studioalbuminsa viime vuonna, jolloin yhtye esiintyi myös Suomessa.

Keikka:

Green Day (USA)
+ Manic Street Preachers (UK)
+ special guest
Ke 27.5.2020 Suvilahti, Helsinki
Portit auki klo 17

LIPUT:

Palvelumaksuineen alk. 99€ (Golden Circle) / 89€ (Normaali)
Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas