Legendaarinen tanssinopettaja ja yrittäjä Aira Samulin järjesti viikonloppuna kotonaan Nummi-Pusulassa suuret pikkujoulujuhlat. Vieraslistalla oli useita julkisuudesta tuttuja suomalaisia.

Samulin rakennutti Hyrsylän Mutka -nimisen kotipaikkansa vuonna 1982 Hyrsylän kylään. Hänen talonsa on rajakarjalaistyylinen rakennus, joka on saanut nimensä Samulinin Venäjän rajan taakse jääneen lapsuuden kotipaikan, Hyrsylän mukaan. Paikka on kuuluisa nähtävyys Suomessa, sillä Hyrsylän talo on museokohde, jossa käy vuosittain lukuisia turistiryhmiä.

Viime viikonlopun pikkujoulujuhlissa paikkaan pääsivät tutustumaan muun muassa laulaja Meiju Suvas, näyttelijä Krisse Salminen, muusikko Pepe Willberg, ratsastusvalmentaja Marko Björs, tanssija Jorma Uotinen sekä näyttelijä Miitta Sorvali. Monet juhliin kutsutuista julkkiksista lisäsivät tilaisuudesta ilontäyteisiä kuvia ja videoita omille Instagram-tileilleen.

Yksi juhlista somettaneista vieraista oli Meiju Suvas, joka lisäsi pikkujouluista runsaan määrän kuvia Instagramiin. Otoksista paljastuu, että tunnelma Hyrsylässä oli tilaisuuden aikana hyvin lämmin ja jouluinen.

Suvaksen julkaisemista kuvista paljastuu, että paikan päällä juhlimassa oli myös nykyään harvoin julkisuudessa näyttäytyvä laulaja Jari Sillanpää.

Näet kuvat alta tai täällä. Jari Sillanpää poseeraa Suvaksen vierellä kuvarullan neljännessä kuvassa.

Sillanpää on kuluneina vuosina joutunut monien haasteiden eteen. Mies on muun muassa tuomittu Helsingin hovioikeudessa sakkoihin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. ja lisäksi hänen terveytensä on reistaillut pahasti. Tänä syksynä Seiska-lehti myös uutisoi Sillanpään joutuneen keskelle suurta erokriisiä entisen kumppaninsa Siim Bahmatsovin kanssa.

Viikonlopun glögi-illassa Sillanpää vaikutti kuitenkin olleen hyvin rennolla ja iloisella tuulella. Jospa muusikon elämässä alkaisi nyt aiempaa valoisampi ajanjakso.

Lue myös:

Seiska: Jari Sillanpään ja Siim-rakkaan suhde ajautui kriisiin – lähes kahdeksan vuoden rakkaus päättyi karulla tavalla

Jari Sillanpää joutui leikkaukseen – paljastaa pelänneensä sairaalareissua: ”Hyvät kipulääkecocktailit hoitivat asian”