Tiesitkö, että supersuosittu somehahmo ja lukuisia platinalevyjä myynyt Hesaäijä, oikealta nimeltään Marios Kleovoulou (kuvassa keskellä), on myös rokkari? Kyllä on!

Hesaäijä on rockbändi Forte Silencen laulaja. Bändi julkaisi viime vuonna ensimmäisen singlensä ”No Self Control” ja tänään on julkaistu uusi sinkku ”Unicorn”, jonka voi kuunnella alta.

– Hienon vastaanoton saanut ensimmäinen single on striimannut yli satatuhatta kertaa ja luku kasvaa kokoajan, kommentoi bändin kitaristi Tuomas ”Gary” Keskinen.

– Ulkomailta ollaan saatu yhteydenottoja Japania sekä Amerikkaa myöden, ja biisi on soinut ulkomaisissa medioissa.

– Nyt ollaan keskitytty uuden musiikin tekemiseen ja tämä toinen single ”Unicorn” on näiden sessioiden tulosta. Ollaan bändinä enemmän kuin tyytyväisiä tähän ja tehdään tätä täydellä sydämellä rakkaudesta musiikkiin, Gary iloitsee.

Mariokselle bändi toimii myös terapiana.

– Tää bändi on mulle super terapeuttine tapa käsitel asioit, joist o hankala puhuu. Huumeet ja niiden luoma illuusio paremmast paikast vei aikoinaa mun isän ja siks koin et tää aihe pitää käydä läpi. Huumeiden aikaansaama olotila voi tuntuu hetke hyvält mut loppujen lopuks vie sut vaa kauemmas kaikest todellisest. Huumeiden aikaansaama hetkelline hurmio o epätodellist, sitä ei oo olemas. Eikä oo yksisarvisiikaa, Marios kertoo ”Unicorn”-biisin tarinasta.

Forte Silence määrittelee musiikkinsa hybrid rockiksi, joka yhdistelee rockin ja konemusiikin soundimaailmoja.

Bändi suuntaa tänä vuonna myös keikoille, jotka julkistetaan myöhemmin.

Forte Silence:

Marios – Laulu

Gary – Kitara

Johnny – Basso

Teijo – Rummut

Cara Åke – Dj