Himos Juhannuksen ohjelma on valmis ja keskikesän suurimman juhlan odotus on nyt julistettu alkaneeksi.
Himos Juhannusta vietetään 22.-24.6.2017. Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Teflon Brothers, Profeetat, Roope Salminen & Koirat, Vesala ja Robin varmistavat, että juhlahumu on musiikin puolesta täyteläinen.
Festivaali saa tänä vuonna yhden lisälavan ja -alueen, kun festivaaliporttien ja Himos Areenan läheisyyteen nousee ennennäkemätön bileteltta, jossa vietetään päiväaikaan upeat Glow Beach Partyt.
– Vaikka bileet ovat päivällä, tunnelma on kuin Havaijin kuumassa yössä!, lupaa tuottaja Anniina Havukainen.
Festivaali tarjoaa juhijoille glow-värit ja -puikot.

Vaahtobileet, etupihadisco, alue-esiintyjät, aktiviteetit – oheisohjelma uudelle tasolle
Musiikin ja Glow Partyjen lisäksi juhlijoille on luvassa hauskanpitoa jo ennestään tuttujen vaahtobileiden muodossa. Tänä vuonna ne on tosin viety seuraavalle asteelle. Bileistä vastaa Taffel ja luvassa on dj-settiä, vaahtoa kuin Taffelin tarjoiluja! Taffel tuo paikalle myös Paljuveneen, jolla yleisö pääsee ajelulle suoraan festivaalialueelta Säyrylänsalmelle.
Perinteinen hotellin etupihadisco jytää tänäkin vuonna, mutta laajemmalla musiikillisella kattauksella.
– DJ lupaa toteuttaa juhlijoiden villeimpiäkin unelmia, Havukainen vinkkaa.
Alueella voi törmätä myös performanssitaiteeseen, kun sirkustaitelijat esiintyvät yllättävissä paikoissa torstaina ja perjantaina.
Klassikkojakaan ei ole unohdettu. Tarjolla on monenlaista aktiviteettia niille, joilla riittää bilevirtaa. Yleisö voi hypätä rodeahärän selkään, hypätä benji-hypyn tai kokeilla roikkumistankoa.
HulaHula Suomi

Himos Juhannus on mukana myös HulaHula Suomi -tanssihaasteessa. Juhannuslauantaina klo 22.00 Tent Stage villiintyy suureen yhteistanssiin.
Juhannuksena syödään

Juhannusherkkuja moneen makuun tarjoaa Nordic Gourmet Oy, jonka monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja vaativampaankin makuun allergiat huomioiden. Makunystyröitä kosiskelevat Suburban Sandwich&Salad Bar, jossa tarjolla on raikkaita ja maukkaita salaatteja ja sandwichejä, Poppamies Burger Beast festareiden hoteimmilla artesaaniburgereillaan ja The Pop Up Food Truck, jossa menu koostuu tuunatuista ranskalaisista ja bataattiranskalaisista. Näiden lisäksi unohtumattomia makuelämyksiä tarjoilevat myös perinteiset festarigrillikojut sekä Texmex-tortilla- ja Gourmet hotdog -vaunut.
Nordic Gourmet toteuttaa myös Himos Juhannuksen VIP-ruokailun. VIP-alueella asiakkaat herkuttelevat tänä vuonna sirkushengessä: mukana on niin leijonankesyttäjän savustettua lohta, Taikurin lajitelma erikoismakkaroita sekä tulennielijöiden hedelmächilibroileria. Ensimmäistä kertaa VIP-alueella päästään herkuttelemaan myös jälkiruokabuffetilla: torstaina paikalla voi koota oman Rocky Road –annoksensa, perjantaina herkutella donitseilla ja lauantaina vuorossa on jättimarenkibuffet.
Festivaalin ohjelma on valmis

Viimeisimpiä artistikiinnityksiä ovat saksalainen Italo Brothers, Rähinä Recordsin tuorein kiinnitys Nelli Matula, ruotsalainen Günther, DJ-tuottaja Alex Mattson, poptähti Ellinoora ja hiphop-, r&b- ja kantrimuusikko Stig.
Katso koko ohjelma osoitteesta Himosjuhannus.fi.
Ikäraja: K-18
Liput
3 päivää 115eur
3 päivää VIP 189eur
2 päivää pe-la 99eur
2 päivää pe-la vip 159eur
1 päivä 65eur
1 päivä vip 99eur
Ennakkomyynti

www.tiketti.fi
www.lippu.fi