Nuori artistilupaus Behm julkaisi vuosi sitten debyyttisinglensä Hei rakas, joka singahti nopeasti Spotifyn ja radion soitetuimpien kappaleiden kärkeen. Vaikka Behmia kuuntelee nykyään koko Suomi, hyvin harva tietää hänestä kuitenkaan yhtään mitään.

Behm kertoo Iltalehden tuoreessa haastattelussa, että muusikko Toni Wirtanen oli aikoinaan suuressa roolissa luomassa uskoa aloittelevaan ja epävarmaan muusikkoon.

Kaksikko tutustui toisiinsa Apulanta-yhtyeen ja Veikkauksen järjestämällä biisileirillä, johon Behm tuli valituksi kirjoittamallaan Suudelmankestävää-kappaleella.

– Toni Wirtanen sanoi, että tässä voisi olla jotain, että ehkä voisi jatkaa musiikin tekemistä, Behm paljastaa Iltalehdelle.

– Tonin sanat olivat mulle tosi tärkeitä. En olekaan tainnut aiemmin sanoa, mutta Toni ja Sipe Santapukki olivat ensimmäiset, jotka näkivät mun potentiaalin.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kokiksi kouluttautunut ja sosionomin opintoja suunnitellut Behm ei nuorempana ollut koskaan haaveillut artistin urasta, vaikka musiikki oli aina ollut suuressa roolissa hänen elämässään.

– En ollut kertonut kenellekään rakastavani laulamista, kukaan ei tiennyt. Isäkin sai tietää asiasta vasta kun olin tehnyt kustannussopimuksen, artisti kertoo.

– Myös kavereilleni rakkauteni musiikkia kohtaan tuli aivan puskista. Kun mä soitin äidilleni biisiäni, niin mietin siinä, että mitä jos tuleekin täystyrmäys.

Lahtelainen Behm julkaisi perjantaina Draamankaari-nimisen debyyttialbuminsa.

Lue myös:

Haloo Helsingin Elli julkaisi harvinaisen yhteiskuvan siskonsa kanssa – some sekosi: ”Mitä, mitä… onks teit kaks?”

Muistatko 10 vuoden takaisen Mr. Saxobeat -megahitin? – Lue, mitä Alexandra Stanille kuuluu nyt

Pete Parkkonen on nyt blondi ja lähes siili – katso hurja muodonmuutos!