Jannasta vuoden suosituin naisartisti

Jannan suomenkielinen debyyttialbumi on juuri ylittänyt kultalevyrajan. Muiden suosittujen suomalaisten naisartistien – Jenni Vartiaisen, Chisun, Erinin ja Kaija Koon – pitäessä levytystaukoa, teki Janna Hurmerinta läpimurron ja otti paikkansa Suomen suosituimpana naisartistina vuonna 2014.
Jannan debyyttilevyn ensimmäinen single Sä et ole hullu on ollut vuoden soitetuimpia kappaleita kotimaisissa radioissa. Myös Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan -sinkut ovat nousseet vahvaan radiorotaatioon.
Jannaa on nähty tiiviisti myös keikoilla heti albumijulkaisun jälkeen. Valovoimaisena laulajana ja eläytyvänä esiintyjänä Janna valloittaa myös liveyleisönsä klubeilla ja konserttisaleissa eri puolilla Suomea.
Jukka Haarma arvioi Jannan levyä mm. näin:
Katumus, nöyryys, elämän häilyvyys ja sen opetukset. Siinä isoja teemoja, jotka Jannan levyllä ehkä yllättävästikin löytävät ystävän albumin pääosin urbaanista pop- ja tanssibeatista.
Levyn teemat kiteytyvät sen hittibiisissä ”Sä et ole hullu”, jossa sanat elämän kolhuista ja niiden ymmärryksestä kohtaavat yhtä aikaa herkän ja kiihkeän tanssibeatin. ”Sä et ole hullu” on näihin korviin 2000-luvun suuria singlejä, levy, jonka vastustamaton svengi ottaa kuulijan mukaansa kerta toisensa jälkeen. Iso, vaikuttava, humaani popbiisi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.