JVG on äänestetty 2015 MTV EMA Best Finnish Act -kategorian voittajaksi.
2015 MTV EMA- tapahtumaa ei ole vielä juhlittu, mutta suomalaisartistien osalta voittaja on siis jo tiedossa. JVG-kaksikko Jare sekä Vain elämää -sarjassa tänä syksynä nähtävä VilleGalle olivat kovassa seurassa, sillä samassa kategoriassa olivat ehdolla myös Kasmir, Robin, Antti Tuisku ja Mikael Gabriel.
– Mahtava juttu, tää oli hyvä uutinen. Kiitos kaikille äänestäjille!, JVG kommentoi voittoaan.
Vuoden 2015 MTV EMA -tapahtuman esiintyjien lista myös kuumenee entisestään, ja tämä vuoden tapahtumalta odotetaankin paljon. Lineupissa on tässä vaiheessa listattuna Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, twenty one pilots, Tori Kelly, James Bay ja Jess Glynne. Myös hiphop-duo Macklemore & Ryan Lewis esiintyy gaalassa. Lisäksi MTV EMA 2015 -tapahtumaa edeltävänä iltana, eli lauantaina 24.10., rock-ikoni Duran Duran, britti-laulaja-lauluntekijä Ellie Goulding ja italialainen supertähti Marco Mengoni astuvat Piazza Duomon lavalle osana MTV World Stagen tuotantoa.
Tämän vuoden MTV EMA -tapahtuman juontajina toimivat Ed Sheeran ja Ruby Rose. Maailmanlaajuinen tv-lähetys tapahtuu sunnuntaina 25.10. klo 21.00 (CET) Mediolanum Forumista Milanosta. Kaikkien kategorioiden äänestys on avoinna osoitteessa mtvema.com 24.10. klo 23:59 (CET) asti.