Joulukuussa 18 vuotta täyttävä teini-idoli Isac Elliot järjestää syntymäpäivänsä kunniaksi juhlat Helsingin yökerho Skohanissa.

Isac Elliotin juhlapäivän kunniaksi Skohanin ovet aukeavat yhdeksi illaksi myös 18-vuotiaille juhlijoille, joten varsin railakasta menoa voi olla odotettavissa.

Ilta huipentuu tämän hetken kuumimpiin tulokkaisiin lukeutuvan Cledoksen keikkaan. Cledos on noussut nopeasti yhdeksi suomalaisen rap-skenen seuratuimmista artisteista ja kappaleet ”Töis”, ”Made in Italy” ja ”Swipe” ovat striimanneet kultaa. Artistin vauhdikkaat keikat ovat nousseet jo lähes ilmiöksi, ja viime kesänä Cledos esiintyikin Suomen suurimmilla festivaaleilla, kuten Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa.

– Haluan kutsua kaikki mukaan juhlimaan mun 18-vuotissynttäreitä kanssani. Tulee olemaan hulluimmat bileet mitä Helsingissä on nähty! Toivottavasti nähdään mestoilla, you don’t want to miss this, Elliot hehkuttaa tulevaa iltaa.

Isac Elliot on yli viisi vuotta ollut yksi suomalaisen pop-taivaan kirkkaimmista tähdistä. Tämän vuoden ympäri Eurooppaa keikkailleen Elliot kappaleita on striimattu Spotifyssa yli 170 miljoonaa kertaa. Uransa alusta saakka Elliot on kerännyt ympärilleen vankan ja uskollisen fanikunnan sekä Suomessa että maailmalla, ja hän onkin yksi Skandinavian seuratuimmista henkilöistä sosiaalisessa mediassa.

Pe. 28.12.2018 // 23-05
Skohan, Helsinki
Liput ennakkoon Lippupisteestä alk. 8,50€ ja ovelta 10€
https://www.lippu.fi/isacelliot
Tapahtuma on K-18