[jwplayer]http://youtu.be/m8V2qi0SUX0[/jwplayer]
Spektin Diktaattorimies -albumin neljäs single ja eeppinen musiikkivideo Vinkkii DJ:lle on julkaistu tänään. Videolla nähdään hauskoissa cameorooleissa muun muassa Kiira Korpi, JS16, Darude, Elastinen ja HeavyWeight DJ’s. Biisin tausta on kovassa nosteessa olevan HeavyWeight DJ’sin käsialaa. Spektin albumi Diktaattorimies julkaistaan 18. lokakuuta.

Spekti luonnehtii kappalettaan humoristiseksi kuvaukseksi huonoa musiikkia soittavasta DJ:stä.
– Kukaan tuskin tykkää huonosta musiikista, mutta se mikä on kenenkin mielestä hyvää tai huonoa on tietysti aina henkilökohtainen näkemys, Spekti summaa.
Spektin esikoisalbumin singlet ovat nousseet välittömästi mm. YleX:n ja NRJ:n listoille. Diktaattorimies-albumilla vierailee mm. vuosia hiljaiseloa pitänyt Trilogia, Cheek, Elastinen, Setä Tamu sekä muita artisteja, joiden kanssa Spekti on halunnut tehdä musiikillista yhteistyötä. Albumin tuotannosta on vastannut Kapasiteettiyksiköstä tuttu Tasis (Markku Wettenranta).
– Ihan huikeaa nähdä kuinka fanit ovat ottaneet vastaan mun uudet biisit ja musavideot. Olen ollut itse kaikkien videoiden suunnittelussa ja teossa vahvasti mukana ja olen erittäin tyytyväinen jokaiseen. Hauskinta oli, kun huomasin, että suomalais-saksalainen nettimiljonääri Kim Dotcom löysi Teen Mitä Haluun -videon ja hehkutti sitä, kertoo Spekti.
Spektin pilke silmäkulmassa kirjoitettuja lyriikoita on kuultu useiden Rähinän artistien levyillä. Kesän 2010 kovimmiksi hiteiksi nousivat Uniikin kanssa tehty biisi Pojat On Poikii (2009) sekä Fintelligensin Mun Tie Tai Maantie -albumilta löytyvä Rotko (2010). Vuonna 2012 Spekti oli mukana Cheekin Sokka Irti -levyn ensimmäisellä singlellä Pyrkiny Vähentää.
Spektin tähdittämät musiikkivideot ovat keränneet yhteensä yli 11,5 miljoonaa katselukertaa Rähinä Recordsin YouTube-kanavalla. Vuonna 2010 julkaistu Mogausmehuu-sinkku oli päänavaus Spektin tulevalle albumille, jota artisti on työstänyt viimeisen kahden vuoden ajan tiiviisti. Albumin tuotanto pääsi kunnolla vauhtiin, kun Spekti jätti päivätyönsä sijoitusjohtajana Nordea Investment Managementissä joulukuussa 2012.
Diktaattorimiehen prameita levyjulkkareita vietetään arvokkaissa tunnelmissa Tampereen Ilveksessä 17. lokakuuta.