90’s FIN Cover Boyz & Girlz! on tehnyt päivitetyn version kulttiklassikoksi muodostuneesta MC Nikke T:n hitistä ”Jos haluu saada”.

Ysärimusiikkiin keskittyvän bändin ensimmäinen ”maistiaisjulkaisu” oli 101-bändin 90-luvun hitti ”Aamuyö”. Nyt uuden sekä tuhdin soundimaailman saa MC Nikke T:n suomiräp-klassikko ”Jos haluu saada”.

Hittibiisin uuden tulemisen taustalta löytyy 90’s-ammattilaisia sekä uudempia tekijöitä. Tommi Hilliranta ja Jouni Hillberg ovat hioneet päivän soundimaailman ja räppääjät Levi-Äijä sekä KiD1 tuovat kokonaisuuteen oman päivitetyn räp-mausteensa. Koskettimien piano-soundeilla leikkii Juha Tanttari (Movetron) ja kirsikkana kakun päältä löytyy kitarasoolollaan Tuomas Keskinen (Negative, Technicolour). Kööreissä on mukana Aamuyön liidit laulanut Mira Hillberg.

Kuuntele biisi tästä!


90’s FIN Cover Boyz & Girlz! on bändi, joka tuo 90-luvun kuumimmat kotimaiset disco- ja pop-hitit uusina versioina musapalveluihin, eetteriin sekä esiintymislavoille – sävytettynä tämän päivän tuhdeilla soundeilla. Projektin taustalta löytyy alan rautaisia 90’s-konkareita.

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! on lähdössä vuonna 2019 kiertämään Suomen klubeja ja festivaaleja tajunnan räjäyttävällä hittiparaatilla, joka sisältää tanssittavia tulkintoja biiseistä, joita ovat esittäneet mm. Raptori, XL5, Neon 2, MC Nikke T, Ultra Bra, Aikakone, Taikapeili ja Nylon Beat.

Bändi haluaa painottaa, että projekti on kunnianosoitus kaikille artisteille, jotka nostivat kotimaisen dance-musan 90-luvulla uudelle tasolle.

90’s FIN Cover Boy & Girlz! löytyy myös Facebookista.