Tähkän striimikonsertti ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Lauri Tähkän keikka järjestettiin lauantaina Telakalla. Konsertti striimattiin netissä ja kaikilla halukkailla oli mahdollisuus ostaa pääsy konserttiin. Lähetys kuitenkin keskeytyi heti alkuunsa häiriköiden vuoksi.

Tähkä kertoi Instagram-tilillään ongelmista. Striimiin oli tunkeuduttu kymmeniätuhansia kertoja ja lähetys oli pahoin jumiutunut. Laulaja kertoi myös, ettei tiedä kuka tai mikä taho oli palvelunestohyökkäyksen takana.

– Rakkaat ihmiset, olen tosi pahoillani. Olimme varautuneet suureen yleisömäärään. Lähetyksen alkuun kuitenkin hyökättiin kymmenillä tuhansilla kirjautumisyrityksillä. Samaan aikaan sivuilleni lähetettiin vääriä linkkejä. Emme tiedä kuka tai mikä taho oli tämän palvelunestohyökkäyksen takana. Minua harmittaa tosi paljon. Toivottavasti pystytte vielä nauttimaan illasta ja keikasta. Telakkakeikka on nyt nähtävissä 21.6 saakka, Tähkä kirjoitti Instagramissa.

Moni fani suhtautui ymmärtäväisesti tapahtuneeseen ja tsemppasi laulajaa.

– Todella ikävää. Mua harmittaa tosi paljon teidän puolesta. Tuollaiseen ei voi mitenkään varautua etukäteen. Nyt näkyy hienosti. Kiitos teille tuhannesti. Upea keikka!

– Tuo on tosi ala-arvoista toimintaa kaikin puolin ja olen tosi pahoillani puolestasi. Ymmärretään tottakai että tämä ei ole millään lailla sinun vikasi. Keikkatallennetta katson parhaillaan, olette ihan mahtavia!

Myös Samu Haber kommentoi Instagram-julkaisun yhteydessä tapahtunutta.

– Mikä v***u ihmisiä vaivaa… hyvä Late ja tsemppiä!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.