Hevilegenda Ozzy Osbournen Hartwall Arenalle 20. helmikuuta 2020 suunniteltu konsertti joudutaan siirtämään Ozzyn niskavammasta toipumisen pitkittymisen takia.

Korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja asiakkaita tiedotetaan päivämäärän vahvistuttua. Alustava tieto kiertueen ajankohdaksi on alkuvuosi 2021. Judas Priest jatkaa kiertueen erityisvieraana. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle.

– Kiitän teitä vilpittömästi kärsivällisyydestänne ja lojaalisuudestanne – rakastan teitä, kertoo Ozzy faneilleen Euroopan-kiertueensa peruuntumisesta kertovalla videolla.

Suuri osa miehen terveisistä on kuitenkin täynnä väkevää sadattelua huonosta terveydentilasta, joka johtuu tammikuussa kotona Los Angelesissa tapahtuneesta onnettomuudesta, kun hän kaatui ja satutti niskansa pahasti.

Ozzy on kertonut The Rolling Stone -lehdelle onnettomuuden jälkeisestä hurjasta leikkauksesta, jossa hänen niskahermonsa katkottiin ja niskaan asennettiin useita metalliruuveja.

– Niskassani on nyt enemmän pultteja ja muttereita kuin autossani, Ozzy veistelee tuoreella videolla.

Ensimmäiset neljä kuukautta onnettomuuden jälkeen olivat Ozzyn mukaan äärimmäisen tuskallisia ja paraneminen on ollut erittäin hidasta.

Ensi vuoden Euroopan-kiertue on peruttu, mutta Ozzy uskoo olevansa kunnossa 2020 toukokuussa, kun hänen Pohjois-Amerikan kiertueensa alkaa. Uusi albumikin on jo tuloillaan.

Terveiset päättyvät miehelle tuttuun tyyliin.

– Ja nyt painukaa vi**uun ja antakaa minun parantua!

Lähteet: Live Nation, The Rolling Stone

Kuva: Live Nation