Norjalainen poptähti Sigrid on julkaisi perjantaina odotetun debyyttialbuminsa Sucker Punch. Modernin popin lähettilääksikin kutsuttu artisti on kirjoittanut kappaleensa itse ja kuvailee uunituoretta albumia näin:

– Siinä on balladeja, lauluja ystävyydestä, lauluja ihastuneena olemisesta, lauluja bisneksestä. Teemana on että ei ole teemaa. Pop-genre on niin laaja, että tunnen että minulla on niin paljon vapautta ja tilaa tehdä mitä tahansa haluan.

Norjan Bergenissä asuva 22-vuotias laulaja-lauluntekijä julkaisi debyyttisinglensä ”Sun” vuonna 2013 ja löi tämän myötä itsensä läpi kotimaassaan. Kansainvälinen ura alkoi vuonna 2016, kun hänet kiinnitettiin Iso-Britannian Island Recordsille. Laulajan debyytti-EP Don’t Kill My Vibe teki vaikutuksen yleisöön sekä kriitikoihin ympäri Euroopan. Tammikuussa 2018 laajalti ylistystä saanut Sigrid valittiin BBC Sound Of -listan voittajaksi. Muun muassa Sam Smith, Ellie Goulding sekä Years & Years ovat saaneet kyseisen tittelin ennen isoja läpimurtojaan.

Sigridin musiikkia on kuunneltu maailmanlaajuisesti lähes 600 miljoonaa kertaa. Laulaja nähtiin elokuussa ensimmäistä kertaa Suomessa Flow Festivalilla, jossa hän keräsi niin suuren yleisön, ettei osa mahtunut norjalaissensaation täyteen houkuttelemaan telttaan. Sigrid toimii George Ezran parhaillaan käynnissä olevan Euroopan kiertueen lämppärinä ja lähtee kesän festareiden jälkeen omalle Euroopan-kiertueelleen.

Koko levyn voi kuunnella Spotifysta.

Sucker Punch -levyn kappalelista:

1. Sucker Punch
2. Mine Right Now
3. Basic
4. Strangers
5. Don’t Feel Like Crying
6. Level Up
7. Sight Of You
8. In Vain
9. Don’t Kill My Vibe
10. Business Dinners
11. Never Mine
12. Dynamite

Kuva: Sigrid