Räp-artisti Cheek eli Jare Tiihonen lopetti uransa vuonna 2018 eikä hän ole sen jälkeen juurikaan viihtynyt julkisuudessa. Nyt Tiihonen otti yllättäen tiukasti kantaa tapahtuma-alan vaikeuksiin ja ongelmiin.

– Viimeisen 15 kuukauden ajan tapahtuma- ja ravintola-ala on pyytänyt apua ihmisiltä, jotka on valittu kansaa edustamaan. Nämä kansalaiset ovat tunteneet, että heitä ei kuunnella ja heidän yhteydenottonsa ovat kaikuneet kuuroille korville. Miten näin voi olla? Tiihonen kirjoitti Twitterissä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Räppäri laukoi tiukkaa kritiikkiä varsinkin hallituksen ministereille, joiden suhtautumista asiaan räppäri ei hevillä sulata.

– Julkeinta on se, että kymmenet tuhannet kansalaiset ovat polvillaan ja vastuuministerit ylimielisesti ignooraavat nämä ihmiset ja heidän edustajansa kerta toisensa jälkeen. He keskittyvät kiilusilmäisesti ajamaan omaa agendaansa omassa kuplassaan!

Tiihonen kehottaakin ihmisiä harkitsemaan vakavasti ketä äänestää kunnallisvaaleissa.

– Nyt on kunnallisvaalien aika. On aika vaikuttaa. Vaikka näissä vaaleissa ei ihmisiä Arkadianmäella pystykään vaihtamaan, ehdotan harkitsemaan tarkasti äänestämääsi puoluetta varsinkin, jos olet edellä mainittujen alojen edustaja tai välität kulttuurista.

Lue myös:

IS: Jare Tiihonen laittoi Töölön lukaalinsa myyntiin – ullakkohuoneiston hintalappu yli 1,6 miljoonaa

Jare Tiihonen julkaisi mykistäviä lomakuvia – räppäriystävän kommentti herätti pahennusta!