Robin innoissaan langattomasta matkakaiuttimesta – kiertueella mukana

Logitechin musiikkimerkki Ultimate Ears lähtee kiertueelle Suomen ylivoimaisesti suosituimman teiniartistin Robinin kanssa.
Robin julkaisi kolmannen studioalbuminsa, Boom Kah, perjantaina 4.10. ja aloitti sen myötä myös loppuvuoden kestävän Suomen-kiertueensa. Logitech on mukana kiertueella Ultimate Ears -musiikkituotteillaan. UE BOOM -matkakaiuttimet viihdyttävät Robinia, kiertueväkeä ja faneja ympäri Suomen. Lisäksi fanit voivat kiertueella kuvauttaa ja liittää itsensä Robinin ja Ultimate Earsin yhteiseen kuvaan. Fanit voivat ladata kuvan itselleen Robinin sivustolta ja jakaa sitä ystävilleen. Ultimate Ears näkyy lisäksi Robinin keikkapaikoilla, eri nettisivustoilla ja kilpailuissa ainakin ensi kesään asti.
– UE BOOM on upea matkakaiutin, joka ei pelkää kiertue-elämää. Se näyttää ja kuulostaa hienolta eikä se näköjään säikähdä kolhuja ja kosteutta. Se sopii meikäläisen menevään elämään, hehkuttaa Robin.
Logitechin Ultimate Earsin lähteminen kiertueelle mahdollistaa Robinin faneille paremman keikkaelämyksen. Logitechin ansiosta kiertueella nähdään ensimmäistä kertaa isot videonäytöt. Näin pienimmätkin kuulijat näkevät paremmin Robinin kuuluisan livemeiningin voltteineen.
Robin nähdään Boom Kah -kiertueella vielä ainakin Raision Myllyssä (18.10.), Tampereen Pakkahuoneella (19.10.), Helsingin Kauppakeskus Kaaressa (20.10.), Hankasalmen Lomakeskus Revontulessa (2.11.), Hämeenlinnan Sirkuksessa (3.11.), Kurikan Monnarissa (16.11.), Oulun Teatriassa (17.11.), Mikkelin Stellan Tähtitorissa (6.12.), Kajaanin Kajaanihallissa (7.12.), Turun Caribia Areenalla (14.12.) ja Helsingin The Circuksessa (15.12.).
UE BOOM
UE_BOOM_GROUP1
UE BOOM on langatonta Bluetooth- ja NFC-tekniikkaa käyttävä matkakaiutin, joka tekee musiikin kuuntelemisesta entistä nautinnollisempaa. UE BOOMin ainutlaatuisen pyöreän ja putkimaisen muotoilun ansiosta kaiutin kykenee tuottamaan selkeää ja tasapainoista musiikkia 360 astetta jokaiseen suuntaan.
Akkukäyttöisenä ja käteen sopivan kokoisena kaiuttimena UE BOOM soveltuu otettavaksi mukaan monenlaisiin tilanteisiin ja hetkiin. UE BOOM on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä plasmapinnoitteella. Sen ansiosta kaiutin hylkii kosteutta ja likaa erityisen tehokkaasti. Kaiutin on saatavana valkoisena, punaisena, mustana, sinisenä, pinkkinä ja vihreänä. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE Boom on saatavilla 199 euron kuluttajahintaan.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.