Pääministeri Sanna Marin saapui yhdessä puolisonsa Markus Räikkösen kanssa Emma-gaalaan. Hän kertoi hankkineensa gaala-asun viime tipassa.

– Täytyy myöntää, että vaatteiden hankkiminen jäi viime tippaan. Tämä toppi oli ennestään itselläni, mutta eilen juoksin nopeasti Katri Niskaselle, kun tulin Puolasta takaisin Suomeen. Hän etsi minulle nämä housut, Sanna Marin kertoi punaisella matolla medialle.

Sanna Marin viettää miehensä kanssa hektistä elämää, mutta he pyrkivät järjestämään aika ajoin kahdenkeskistä pariskunta-aikaa. Pariskunnalla on 4-vuotias tytär.

– Kyllä me pyrimme siihen, että aina aika ajoin voisimme viettää yhdessä iltaa: käydä syömässä tai järjestää lastenhoitoa ja tehdä pariskunta asioita. Aika paljon meidän arki pyörii töiden ja perheen ympärillä. Meillä on 4-vuotias-tytär, joka on tietenkin meidän silmäterämme, Sanna Marin kommentoi.

Punaisella matolla Sanna Marinilta ja hänen mieheltään kysyttiin lempiartistia, mutta kummatkin jättivät vastaamatta kysymykseen. Sen sijaan Sanna kertoi yhdeksi ikimuistoisimmaksi keikkamuistokseen Red Hot Chili Peppersin keikan Tampereen Ratinalla.

Lue myös:

Sanna Marin paljasti kaikkien aikojen parhaimman joululahjansa – koki Itävallassa koskettavan kohtaamisen todellisen voimanaisen kanssa!

Sanna Marinin joulutervehdys sai BB-tähden ja kymmenet muut raivostumaan: ”Kiitos vielä tästä v***uilusta”