Karaokekansan on syytä etsiä mikrofonit käsiinsä, sillä niille on jälleen käyttöä. Erittäin suosittu SingStar-pelisarja saa jatkoa, kun uusi SingStar SuomiHelmet rantautuu pian PlayStation3:lle. Tämä tuleva seurapelien ykkönen on järjestyksessään jo seitsemäs kotimainen SingStar-julkaisu ja ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa kappalelista sisältää ainoastaan suomenkielistä laulettavaa. Kappaleita on tarjolla moneen makuun, sillä mukana ovat ajankohtaisimmat yleisösuosikit niin rockin, popin kuin rapinkin osalta.
SingStar-laulupelisarja on saavuttanut Suomessa suuren suosion ja uutena tulokkaana tähän maineikkaaseen sarjaan liittyy SingStar SuomiHelmet. Laulupeli tarjoaa kattavan paketin huipputason suomalaista musiikkia kuten iskelmää, rockia, poppia sekä listahittejä useista muista tyylilajeista. Monipuolista artistivalikoimaa edustavat muun muassa Anna Puu, Anssi Kela, Erin, Sini Sabotage, Irina, Popeda sekä Jenni Vartiainen. Nämä sekä monet muut suomalaisen musiikin tähdet takaavat viihtyvyyden yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.
SingStar SuomiHelmet sisältää yhteensä 30 rakastettua kappaletta ja toivelaulua. Tämän päivän hitit sekä jo klassikoiksi muodostuneet kappaleet, kuten Paula Koivuniemen Aikuinen Nainen, tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden sisäisen vokalistin vapauttamiseen olohuoneen estradilla. Faneja ilahduttaa myös SingStore-verkkokauppa, joka takaa ladattavalla valikoimallaan sen, että laulettavaa riittää pitkälle pikkujoulusesongin yli. Palvelun kautta on ladattavissa jo yli 2 500 kappaletta.
Pelin ikäraja on kaksitoista vuotta. SingStar SuomiHelmet ilmestyy yksinoikeudella PlayStation3 -järjestelmälle 20.11.2013.
SingStar SuomiHelmet kappalelista
Anna Eriksson: Jos Mulla Olisi Sydän
Anna Puu: Säännöt Rakkaudelle
Anssi Kela: Levoton Tyttö
Antti Tuisku: Rakkaus On
Apulanta: Jumala
Arttu Wiskari: Ikuisesti Kahdestaan
Cheek: Anna Mä Meen Feat. Jonne Aaron
Chisu: Kolmas Pyörä
Erin: Ei Taida Tietää Tyttö
Erin: Vanha Nainen Hunningolla
Haloo Helsinki!: Vapaus Käteen Jää
Haloo Helsinki!: Maailma on tehty meitä varten
Irina: Koko Kuva
Jenni Vartiainen: Nettiin
Jesse Kaikuranta: Näytän Sulle Rannan
Jonne Aaron: Taivas Itkee Hiljaa
Katri Ylander: Välitunnilla
Kuningasidea: Oma Pää
Laura Närhi Feat. Erin: Siskoni
Mariska & Pahat Sudet: Kukkurukuu
Mokoma: Punamultaa
Paula Koivuniemi: Aikuinen Nainen
Pistepiste: Viljaa
PMMP: Rakkaalleni
Popeda: Elän Itselleni
Robin Feat. Brädi: Puuttuva Palanen
Sini Sabotage: Levikset Repee Ft. VilleGalle
Suvi Teräsniska: Pettävällä Jäällä
Teleks: Tyttö Joka Katsoo Merelle
Tuure Kilpeläinen Ja Kaihon Karavaani: Ystävänpäivä