Sting avasi uudelleen Pariisin terrorismi-iskun näyttämön – "emme aio unohtaa heitä"

Sting oli ensimmäinen artisti, joka esiintyi 90 kuolonuhria vaatineen Pariisin verisen terrorismi-iskun näyttämönä toimineessa Bataclan Concert Hallissa lauantaina. Sting esiintyi iskun vuosipäivänä avatussa salissa kunnioituksena henkensä menettäneiden muistolle. Konserttiin oli kutsuttu 250 iskuista selvinnyttä ja uhrien perheenjäsentä.
Sting puhui konsertin alussa yleisölle ranskaksi ja pyysi yleisöä pitämään minuutin hiljaisuuden uhrien muistoksi. Konsertin tuotot Sting lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka on perustettu jihadistiterroristien iskusta hengissä selvinneiden auttamiseen.

Viime perjantaina Sting julkaisi kahdennentoista studioalbuminsa 57th & 9th. Kyseessä on Stingin ensimmäinen poprock-projekti yli vuosikymmeneen ja levyn tuotannosta vastaa Martin Kierszenbaum.
Kymmenen kappaleen albumilta on julkaistu etukäteen ”I Can’t Stop Thinking About You” – ja ”50,000” -kappaleet. Albumin nimi viittaa manhattanilaiseen kadunkulmaan, jonka Sting ohitti aina studiolle kävellessään.

Kuva: YouTube


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.