Playboy-lehdessä poseerannut ja OnlyFans-tähtenä tunnettu Pasha Pozdniakova on tehnyt uuden aluevaltauksen. Hän on julkaissut Pashulia-taiteilijanimellä ensimmäisen kappaleensa Mommy ja kuvannut siihen näyttävän musiikkivideon. 

– Musiikin tekeminen on ollut aina yksi suurimmista unelmistani. Aiemmin olen ajatellut, että en ole tarpeeksi lahjakas laulamaan ja julkaisemaan omaa musiikkia. Lyhyen ajan sisällä elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia, ja minusta on tullut huomattavasti vapautuneempi ja rohkeampi, joten ajattelin kokeilla siipiäni laulajana,  yksi Suomen seuratuimmista Instagram-tähdistä Pasha Pozdniakova kertoo. 

– Oli tietoinen valinta julkaista ensimmäinen kappale englanniksi, sillä minulla on Instagramissa lähes 2 miljoonaa seuraajaa, jotka ovat eri puolilta maailmaa, hän jatkaa.

Savonlinnasta lähtöisin oleva, nykyisin Helsingissä asuva Pasha on tehnyt kappaleen yhdessä kansainvälisen tuottajan kanssa. Yhteistyö tuottajan kanssa sai alkunsa sosiaalisen median kautta.

– Otin yhteyttä kansainvälistä uraa luovaan tuottajaani sosiaalisen median kautta ja kysyin, että olisiko hän kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani. Hän innostui ja lähetti minulle vielä saman viikon aikana useiden kappaleiden taustoja. Valitsin niistä yhden, johon kirjoitin itse sanat, Pasha kertoo. 

Pashan mukaan Mommy-kappale kertoo raastavasta rakkaudesta ja suhteen päättymisestä. 

– Koen, että kappale on tehty etenkin niille, jotka käyvät läpi vaikeaa eroa. Kappaleen sanoma on hyvin henkilökohtainen. Olen elänyt itse suhteessa, jossa olin todella onneton. Päädyinkin kirjoittamaan kappaleen, kun suhteeni päättyi hiljattain eroon. Nyt olen takaisin sinkkumarkkinoilla ja voin luoda vapaasti uraa musiikin ja taiteen parissa, Pasha kertoo ja paljastaa, että hänellä on mielessä jo seuraavan kappaleen julkaiseminen.

Lue myös:

Povipommi Pasha Pozdniakova poseeraa tyrmäävänä avantouinnilla – katso kuuma kuva!

Gettomasaan yhdistetty savolainen povipommi Pasha julkaisi jälleen rohkeita kuvia – katso kuumat kuvat!