Isojano-olutjuhlafestarilla on oma olut, eikä ihmekään, sillä sen järjestää Hartwall. Isojano tuo Lahteen huikeita artisteja. Elokuisissa illoissa kuullaan Astetta, Vesalaa, Pyhimystä, Anssi Kelaa, Stereota ja Arttu Wiskaria. Upeiden esiintyjien lisäksi tarjolla on rentoa tunnelmaa, lähiruokaa Lahden seudulta – ja tietysti olutta. Tapahtumaa varten luotu Isojano-olut on tänä vuonna historiallisen hedelmäisen makuinen.

Hartwallin Isojanossa juhlitaan elokuun lopulla: perjantaina 23. ja lauantaina 24. elokuuta. Klassikoksi muodostunut iloisten ihmisten olutjuhla järjestetään tänä vuonna jo 26. kerran – eivätkä vuodet paina. Luvassa on jälleen tuhti kattaus eturivin artisteja, ruokaa, juomaa ja tunnelmaa.

– Isojano hellii hyvän musiikin ja oluen ystäviä tänäkin vuonna ja hämärtyvä elokuun loppu on loistava aika olutjuhlille. Tänä vuonna kokonaisuus on viritetty huippuunsa: esiintyjäkattaus on todella kova ja tarjoilu tulee taatusti pelaamaan, hehkuttaa Hartwallin kenttämyyntipäällikkö Tero Merinen.

Perjantaina Aste, Arttu Wiskari ja Pyhimys

Isojanon avaa tänä vuonna Lahden oma hiphop-legenda Aste. Seuraavaksi lavan valtaa lukuisista hiteistään tunnettu, suomalaisten sydämiin itsensä laulanut Arttu Wiskari. Ilta huipentuu Pyhimyksen esitykseen. Teflon Brothers- ja Ruger Hauer -yhtyeissä vaikuttava, erittäin suosittu rap-artisti on tuttu mm. ”Kynnet kynnet” ja ”Jättiläinen” hiteistään

Lauantaina Stereo, Anssi Kela ja Vesala

Isojanon toisen päivän kattaus ei kalpene ensimmäisen rinnalla. Illan aloittaa elektronista tanssimusiikkia soittava Stereo. Anssi Kela taas on rokkikonkari tusinoiden klassikkokappaleiden takana. Illan päättää yksi maan lahjakkaimmista artisteista, upea Vesala.

Historian hedelmäisin Isojano-olut

Isojanoa juhlitaan lämpöisessä elokuussa, ja myös tämän vuotinen Isojano-olut on makumaailmaltaan kesäinen.

– Isojano-olueen on tänä kesänä pakattu reilusti hedelmää. Silkinpehmeässä maussa on reilusti trooppisten hedelmien makua humalista kolmelta eri mantereelta”, kertoo oluen luonut pääpanimomestari Hannele Alakarhu.

Varta vasten Isojanoon luotua olutta ei saa mistään muualta kuin paikan päältä.

Hartwall Isojano -olutjuhla järjestetään Hartwallin Lahden Panimon pihalla perjantaina 23. elokuuta ja lauantaina 24. elokuuta. Portit aukeavat yleisölle molempina iltoina kello 19.00. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Ennakkoliput Isojano-tapahtumaan maksavat Lippupisteen kautta 40 € / ilta + toimitusmaksu. Lippuja voi ostaa myös tapahtumasta hintaan 45 €, mikäli lippuja on saatavilla ennakkomyynnin jälkeen.

Ylin kuva: Pixabay