Vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen oli juhlimassa vantaalaisessa ravintolassa sunnuntain vastaisena yönä ystävänsä 40-vuotispäiviä, kun joutui yllättävän hyökkäyksen kohteeksi. Jukalle ennestään tuttu ravintolapäällikkö löi tangokuningasta pullolla päähän täysin ennalta-arvaamatta.

Jukan seurassa oli myös vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela, joka todisti kyseistä tapahtumaa. Marko kirjoitti omalla Facebook-sivuillaan, että heidän seurueensa oli istunut hyvissä juhlatunnelmissa ravintolan yläkerrassa ja ravintolapäällikkö istui samoissa pöydissä. Marko kirjoittaa, että isku Jukan päähän tuli täysin varoittamatta ja ilman mitään kahakkaa.

– Ykskaks ilman mitään kahakkaa tai ennakkoa, edes ilman mitään keskustelua, tää tyyppi otti viinipullon coolerista, kaatoi loput viinit lasiin ja mäjäytti Jukkaa tyhjällä pullolla päähän. Täysin varoittamatta ja ennalta-arvaamatta, Maunuksela kirjoittaa.

Marko jatkaa, että eniten tilanteessa hämmensi se, että järjestyksenvalvojat eivät poistaneet ravintolapäällikköä ravintolasta, vaikka sitä olivat synttäriseurueen kesken vaatineet.

– Enemmänkin järkkärit vaan rauhoittelivat meitä, ettei tästä tuu jälkirysyä, hän kirjoittaa.

Maunuksela kertoo, että Jukka sai ensiapua heti iskun jälkeen ravintolassa myös vapaalla olleelta ensihoitajalta ennen kuin ambulanssi saapui paikalle. Poliisit tulivat puolen tunnin päästä tapahtuneesta ja veivät ravintolapäällikön pois ravintolasta.

Iltalehden haastattelussa Jukka oli kertonut, ettei nähnyt tulevaa iskua ja se tuli täysin yllätyksenä.

– Istuin siinä tilanteessa selin häntä kohtaan, enkä oikein nähnyt mitä tapahtui enkä osannut puolustautua.

Hän kertoi myös, että tunsi ravintolapäällikön ja he olivat illan aikana keskustelleet normaalisti.

– Me nautittiin siinä viiniä ja juteltiin mukavia. Hän on minun vanha ystäväni. Ikinä en olisi voinut kuvitella, että tuollaista tapahtuu hänen kanssaan, Jukka kertoi lehdelle.

Iskun seurauksena Hallikaisen päästä alkoi vuotaa runsaasti verta. Jukka vietiin ambulanssilla sairaalaan ja hän vietti siellä yhden yön tarkkailussa. Hallikainen oli todennut Iltalehdelle, että asiaa selvitellään nyt viranomaisten kanssa.

Lue myös:

HS: Sami Kuronen avautuu viime syksynä päättyneestä parisuhteestaan – ”Ajattelin, että tässä on se elämäni rakkaus”

Temppareista tuttu ex-pariskunta Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saivat toisen lapsen: ”Tästä alkaa vauvakupla”