Legendaarinen helsinkiläinen rock-klubi Tavastia iloitsee tällä viikolla sekä suomalaisesta, että amerikkalaisesta musiikista.

Tavastian lauteille nousevat huomenna torstaina Kaarle Viikate & Marko Haavisto, perjantaina amerikkalainen Stalley, ja lauantaina sekä sunnuntaina kaikkien tuntema musiikin kestoikoni Ismo Alanko (lauantain keikka on jo loppuunmyyty).

Tässä tietoa keikoista:

To 12.3. Kaarle Viikate & Marko Haavisto
Liput Tiketistä alk. 16,50 €, ovelta 17 €

Kaarle Viikate ja Marko Haavisto julkaisivat helmikuussa yhteisen albuminsa Laulu Tuohikorteista. Albumi seikkailee vaaroja kaihtamatta kitaralla soitetun iskelmämusiikin kartalla mittakaavoihin kangistumatta. Kaarle Viikatteen säveltämät kappaleet kulkevat tunnelmillaan kotimaisten twistparkettien kautta villin lännen preeriamaisemien läpi aina Uralin kaihon puoleisille rinteille. Kaarlen ja Markon lisäksi albumilla soittavat Francine-yhtyeen karismaattinen keulakuva Antti Kukkola sekä kotimainen rumpulegenda Kepa Kettunen.

Pe 13.3. Stalley (USA)
Liput Tiketistä alk. 22 €

Rick Rossin perustamalle Maybach Music Groupille kiinnitetty Kyle Myricks, alias Stalley, saapuu nyt Tavastialle. Artistilta ilmestyi viime syksynä miehen kotiseudulle kunniaa tekevä esikoisalbumi Ohio. Nasin ja Outkastin kaltaisten artistien innoittamana oman uransa vuonna 2008 aloittaneelta Stalleylta oli jo aikaisemmin julkaistu lukemattomia mixtapeja, ja miehen räppäystä on kuultu esimerkiksi Pharrellin, Rick Rossin ja De La Soulin rinnalla.

Su 15.3. Ismo Alanko
Liput Tiketistä alk. 24 €, ovelta 25 €

Helmikuussa 2015 Ismo Alanko ja viime vuonna perustettu yhtye lähtevät kymmenen keikan pituiselle klubikiertueelle. Keikoilla kuullaan ensi kertaa uusia kappaleita syksyllä 2015 ilmestyvältä albumilta, ja luonnollisesti myös vanhaa materiaalia hitteineen ja harvinaisuuksineen. Kuluneen vuoden ajan Alanko on kirjoittanut runsaasti uusia kappaleita ja miehen mukaan fiilis on nyt kerta kaikkiaan erinomainen.