Sometähti ja laulaja Tuure Boelius, 21, paljasti allekirjoittaneensa uuden levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa. Boelius kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– Levy-yhtiön vaihdos ja uusi tiimi on tuonut mulle paljon uutta inspiraatiota ja innostanut entistä enemmän tavoittelemaan mun unelmia, Boelius kirjoittaa.

Boelius on aloittanut debyyttialbuminsa työstämisen uuden tiiminsä kanssa ja hänen A&R:nä toimii muusikko ja tuottaja Antti ”Nopsajalka” Hakala.

– Mun ympärillä oleva tiimi on asiaan fokusoituneita huippuammattilaisia ja meillä on jo suunnitelmia tulevaan, Boelius kertoo tiedotteessa.

– Olen ensimmäistä kertaa mun musiikkiuralla albumin teossa näin pitkällä. Aluksi keskityimme kirkastamaan sen mitä minä oikeasti tällä hetkellä olen ja uutta musiikkia on jo syntynyt. Albumia rakennetaan kuitenkin kaikessa rauhassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nopsajalka kertoo tiedotteessa olevansa etuoikeutettu päästessään työskentelemään Boeliuksen kanssa.

– Tuure Boelius on artisti isolla A:lla, jollaisia ei tässä maassa montaa ole. Olen seurannut Tuuren uraa alusta asti ja nyt pääsen seuraamaan artistin kehittymistä uudelle tasolle. Tuure on nuoresta iästään huolimatta kokenut artistina paljon, ja se näkyy ja kuuluu hänen ilmaisussaan kautta linjan. Tuure on selkeästi valmis olemaan Suomen isoin poptähti.

Lue myös:

MTV: Tuure Boelius paljastaa, miten hänestä tuli Sanna Marinin bileystävä – ”Sen piti olla tavallinen baari-ilta”

Tuure Boelius romahtaa tv:ssä – avautuu tuntemuksistaan itkuisena: ”Tuntuu pahalta sanoa sitä ääneen”