uniikki
Uniikilta julkaistaan tänään 2.11. uusi singlejulkaisu ”Seppo Räty”. Uniikin mukaan Seppo Räty on Suomen urheilumaailman räppäri omalla karskealla asenteellaan, eikä hän ole koskaan välittänyt mitä muut ajattelevat, vaan hän on keskittynyt omaan tekemiseen. Tätä samaa asennetta kantaa myös Uniikki. Kappaleen tuotannon takana on nuori säveltäjä-tuottaja Elikia Peti-Peti.
Uniikki on tehnyt paljon töitä nuorten kykyjen kanssa, ja hänen mukaansa nuoret ovat usein todella innokkaita ja heiltä saa paljon uusia ideoita omaan musiikkituotantoon. Uniikki kertoo, että heidän kanssaan on siistiä tehdä hommia ja on tärkeää antaa mahdollisuus tulevaisuuden lupauksille.

– Pieni provosointi kuuluu aina asiaan. Toivotaan, että biisin myötä myös nuoremmat kuulijat jotka eivät tunne Seppo Rätyä ottavat biisin myötä hänestä selvää, Uniikki kertoo.
Uniikin vuosi musiikin luomisen suhteen on todella onnistunut. Ensi vuodeksi on saatu takataskuun hyvä setti biisejä ja uusi vuosi tulee starttaamaan luonnollisesti uudella musiikilla heti tammikuussa 2017.
Kuuntele Uniikin single ”Seppo Räty” täältä
Kuva: Sami Siilin/Rähinä Records Oy