Mestarit Areenalla -kiertue tekee paluun uusilla naisenergiaa pursuavilla artisteilla. Suomen kaikkien aikojen suurimmalla yhteiskiertueella nähdään Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. Kiertue alkaa 21. lokakuuta Espoon Metro Areenalta ja jatkuu Vaasan, Turun, Kuopion ja Oulun kautta Tampereen Nokia Areenalle.

– Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta. Me kaikki artistit olemme tehneet oman vahvan ja persoonallisen uran vuosien aikana. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella! Uskon, että tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille ja on suuri kunnia tehdä historiaa taitavien karismaattisten naisten kanssa, Kaija Koo kuvaili tiedotteessa tuntemuksiaan tulevasta konserttikiertueesta.

Vesala puolestaan kertoi, että on seurannut ihaillen näiden artistien uraa ja taitoa.

– Kunnia olla heidän rinnallaan laulamassa. Odotan kovasti yhteisiä keikkoja, joista on tulossa mielettömän upeita! Settilistan hahmottelupalaverit ovat olleet hauskimpia etäpalsuja joissa olen ollut.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vartiainen on ollut lähes neljä vuotta poissa keikkalavoilta, joten paluu tuntuu hänestä erityisen hyvältä.

– En malta odottaa pääseväni takaisin, varsinkin tällä kokoonpanolla! Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä!

Nelikon nuorin artisti Ellinoora paljastaa, että projektia on valmisteltu pitkään ja lupaa, että Mestarit Areenalla tulee olemaan uniikki kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin.

– Tällä kokoonpanolla maalataan myös symbolinen kuva: määrätietoiset, omaa polkuaan kulkevat naiset ovat mestareita ja loistavaa musaa ovat Suomessa jo vuosia tehneet ja esittäneet naistaiteilijat. On kunnia laulaa samalla lavalla kuin artistit, joita olen pienestä asti ihaillut.

Lue myös:

Yhteisen esiintymisen Vesalan kanssa tehnyt Mira Luoti tyrmää comebackin: ”Elämä menee eteenpäin”

Jenni Vartiainen sai toisen lapsen – herkkä kuva kerännyt hetkessä lähes 20 000 tykkäystä!