Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvasta räppiduo JVG:stä kertova dokumenttielokuva saa ensi-iltansa tänään 25. maaliskuuta.

Elokuvassa Jare Brand ja VilleGalle paljastavat värikkään tarinansa aina uransa alkuhetkistä tähän päivään. Mukaan mahtuu niin raastavia hetkiä ihmissuhteissa kuin lukuisia onnistumisia musiikkikentällä. Elokuva valottaa myös huippusuosion nurjia puolia kaksikon elämässä.

Yksi elokuvan teemoista on alkoholi jä päihteet. Juhliminen on ollut merkittävä osa Jaren ja VilleGallen elämää jo vuosia.

Nyt miehet avaavat aihetta syvemmin Voice.fi-sivuston haastattelussa. Heidän mukaansa vallitseva koronapandemia on rauhoittanut kummankin elämää huomattavasti.

– Ei ole tarvinnut enää juosta jokaisissa kissanristiäisissä ja juhlissa, vaan on voinut vähän hengähtää, VilleGalle toteaa Voicelle.

– Kyllä sitä on kovaa mennyt, mutta aikansa kutakin, hän lisää.

Räppärit ihmettelevät avoimesti ilmiötä, joka on vahvasti läsnä musa-alalla. Heidän mukaansa monien nuorten artistien on helppo alkaa juomaan, kun alkoholia löytyy lähes poikkeuksetta jokaisesta takahuoneesta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jare Brand ja VilleGalle JVG-elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Kuva: AOP

– Se on jännä, miten aina kun me tulemme keikalle, niin jääkaappi on täynnä viinaa, mutta kun te tulette työpaikalle, niin te keitätte kahvit. Tämä on jännä ilmiö tällä meidän alalla, VilleGalle kuvailee.

Villeimmät juhlavuodet alkavat ystävyksillä olemaan pikku hiljaa takanapäin. Nykyään heille maistuu silloin tällöin myös alkoholiton saunaolut.

Lähde: Voice.fi

Lue myös:

IS: VilleGallen pikkuveli Mäk Gälis avautuu veljesten riitaisista väleistä – kaksikon välirikko kesti kolme vuotta: ”Asiat eskaloituivat”

IL: JVG:n VilleGalle sai 12 000 euron koronatuen – Jarelta tuki evättiin: ”Koen tehneeni paljon töitä”